|
|
||||
|
||||
![]()
αααα εκει στα νησια δεν σας φοβαμαι ειστε πολυ μπροστα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο λεων!
Να ειναι και η τελευταία αναποδιά φιλε που σε βρήκε! Το φωτιστικο ολα τα λεφτά. Πολυ προχω..... Λεων σε τι ένταση το εχεις τωρα ; Μήπως να το ανεβάσεις στους 30-35 cm απο την επιφάνεια ; 90αρηδες φακούς δεν φοράει ; ------------------------- Τούμπανο λεων το ρεεφ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-09-16 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τωρα δουλευει στο φουλ για 10 ωρες τη μερα (αμα βγαλει αλγη εβγαλε ![]() Ναι πρεπει να ανεβει και θα το κανω μετα το ΣΚ!! φακους δεν εχω τωρα (αυτοι που ειχαμε παρει ηταν πολυ "στενοι" και τους εβγαλα αχ ετσι και εστελνε κοραλια ο γερμανος θα ημουν φτοχος χορισμενος αλλα τοτε να δεις τουμπανο που θα ηταν!!! χαχαχαχαχααχα |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω καμιά δεκαριά πόντους θα είναι καλά!
Πιο πολύ για τι έχεις χαμηλά τον βράχο ! Είδες διάφορα στα κοράλλια?? Το φάσμα είναι αρκετά μπλε γιαυτό δεν φαίνεται πολύ φωτεινό μην σε ανησυχεί .... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΚΗΗΗΗΗ!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο λεων.
Νόμιζα οτι φορούσε φακούς το εργαλείο. Παμε για σκληρές καταστάσεις βλέπω άμεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
θελω λιγο απο αεξοπλισμο ακομα αλλα δεν βιαζομαι σιγα σιγα. αλλα ναι γενικα απο δω και περα πιστευω οτι τα πραγματα θα πανε καλητερα!! τωρα που ειμαι ζεστος!!! χαχαχα μου εχει μπει και στο μιαλο να αλλαξω το στισημο αλλα δεν ξερω θα δω θα παω να μαζεψω βραχο και αν μου βγει κατι καλο θα το κανω και ο θεος βοηθος!!! ασε που εχω μπει στην μπριζα για αλλη μια σειρα λεντ, αλλα δεν το λεω δυνατα γιατι και οι τυχοι εχουν αφτια! χαχαχαχα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |