|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη έχεις αγοράσει αυτό http://www.ebay.com/itm/181443585155...%3AMEBIDX%3AIT δεν δίνεις καμιά οδηγία πως δουλεύει γιατί το πήρα και εγώ και δεν .....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μάλλον δουλεύει μόνο με μπουκάλα
|
||||
|
||||
![]()
το βρήκα το πρόβλημα,ήταν χαλασμένο τα κεραμικό,όλα οκ,αγόρασα σκέτο κεραμικό για αντικατασταση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το αρνητικο οτι φαινονται πιο πολυ απ τους γυαλινους..
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη, γενικά με τους κεραμικούς έχω διαβάσει πως υπάρχουν θεματάκια,
ειδικά αν δεν υπάρχει πίεση
|
||||
|
||||
![]()
Οντως Τακη ετσι ειναι!!Αλλαξα 4-5 μεχρι να καταληξω σε αυτον..Κι απο κεραμικο σε κεραμικο εχουν διαφορες,ο ενας θελει πιο πολυ πιεση, αλλος μικροτερη για να μη βγαζει πολυ και σε συνδιασμο με το diy που τα χει τα θεματακια του οπως και να το κανουμε,μπορει να σου γινουν τα νευρα τσαταλια..
Και ξερεις τι μου κανει εντυπωση;Βλεπουμε τα φοβερα φυτεμενα της tropica και στα περισσοτερα χρησιμοποιουν κεραμικους διαχυτηρες,αντε βγαλε ακρη...Εκτος...κι αν τα στηνουν εκεινη την ωρα για τη φωτογραφια..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |