|
|
||||
|
||||
![]()
Το πιό λογικό είναι το υπόστρωμα να είναι ασβεστολιθικό και σου κρατάει τις τιμές ψηλά.
Αν ΔΕΝ έβαζες νερό από R/o θα ήταν μιά χαρά το περιβάλλον για τα γκαπάκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Το υπόστρωμα είναι χαλίκι απο μία όμορφη παραλία μετά την σαρωνίδα! Αφού τα πεθάναμε στο πλύσιμο και τα βράσαμε να φύγει ότι υπήρχε τα χρησιμοποιούμε!
![]() Επίσης έχω πέτρες που και αυτές έχουν περάσει τα ίδια και στο τέλος παλιότερα τις είχαμε περάσει βερνικι νομίζω! ![]() ναι το Gh τόσο είναι! Οχι δεν βάζω τίποτα άλλο μέσα εκτός απο το χέρι μου μερικές φορές για τα απαραίτητα! Ναι μόνο ΑΟ τους τελευταίους 3 μήνες περίπου! ![]() Πρίν έβαζα νερό βροχής! Οκ αφου το λέτε θα το αλλάξω και θα βάζω μόνο βρύσης!!! ![]() Σε τί τιμές να στοχεύω περίπου (PH - GH)? Το ενυδρείο έχει και δυο γατοψαράκια και 2 μικρά πλακοστομάκια ε! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να μετράς ph και σκληρότητα για τα γκαπάκια. Μάλλον είνα περιττό. Χαλίκι από θάλασσα σε ενυδρείο γλυκού νερού δεν το έχω ξανακούσει αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Θ. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλικι θαλασσινο, σε ενυδρεια γλυκου νερου βαζουμε απο αρχαιοτατων χρονων, αν προκειται για ενυδρεια που θα φιλοξενησουν κιχλιδες των λιμνων των κατακρησιγεμνων κοιλάδων της Αφρικης, ή ζωοτοκα, ή άλλα ειδη που εχουν αναγκη σκληρου νερου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βάζουμε θαλλασινα χαλίκια για ομορφιά!
Δεν το είχαμε σκεφτει για σκληρότητα τότε! μιλάμε και για πάνω απο 10 χρόνια!!! Να ανεβάσω την σκληρότητα οκ... Ομως τα 2 γατοψαράκια και τα 2 πλακοστομάκια πως θα την πάρουν την αλλαγή? Μην μου κάνουν καμια στραβή και τα χάσω θα στεναχωρηθώ πολύ!!! Τι λέτε? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν γινει σταδιακα θα την δεχτουν μια χαρα.
Αλλαζε νερο καθε 2-3 μερες, το 1/5ο πχ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ακουει τον koulio τωρα ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάω να πάρω αντιχλωριακό και θα το κάνω...
Για το άλλα ψαράκια όμως δε μου έιπατε...θα μου τα πειράξει??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|