|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έριξα μια ματιά στις τελευταίες 2 που πρότεινες και βλέπω ότι έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση από αυτήν που έχω (στα ίδια λίτρα / λεπτό)
![]() Επίσης αυτή που έχω δεν θεωρείται κομπρεσέρ. Αντιθέτως, πουλιέται σαν "low noise air pump". Όσο για την τιμή με λιγότερο από 100ε θεωρείται ανταγωνιστική και αρκετά αξιόπιστη από διάφορους λιμνόφιλους. Artemisia, μήπως αντι για αυτή που έχω είδες κάποια άλλη και μπερδεύτηκες? ![]() Από τις 4 που έχεις γράψει την Ηailea δεν την θεωρό αξιόπιστη λύση και θα πήγαινα σε κάτι άλλο. Έχεις βρει κάποια αναλογία λίτρα λίμνης με αεραντλία? Δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Εμένα για τα 3 κυβικά μου πρότειναν 50λτ/λεπτό (ασχέτως αν έβαλα 70λτ/λεπτό). Η λίμνη μου είναι σαν το νούμερο "8". Την αεραντλία την έχω στον ένα κύκλο. Δεν φαίνεται να κουνιέται το νερό στον 2ο κύκλο ![]() Υ.Γ. Εκτός απο την Αρτεμισία, κανένας άλλος (ενεργός) χρήστης δεν έχει λίμνη + ΚΟΙ + αεραντλία ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Νικόλα
![]() ![]() Έστειλα μηνυμα μας την στέλνουν με 25 ευρω . Το μεγαλύτερο μοντέλο . https://www.vijverbenodigdheden.nl/k...ch-air-pump-75 Έχω ένα θέμα με τα Ολλανδικά ![]() Παναγιώτη σχετικά με τις αεραντλίες αυτό που βρήκα εγω είναι ότι : Ένας καλός κανόνας θα ήταν 40 λίτρα/λεπτό για κάθε 4500 λίτρα. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα bottomdrain για κάθε 18.500 λίτρα. Αυτό σημαίνει ότι για 18.500 λίτρα πρέπει η αεραντλία να παράγει περίπου 160 λίτρα αέρα.
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι είναι αθόρυβη τελείως...
Χαμηλή κατανάλωση σε σχέση με άλλες. Τώρα για όλα τα άλλα θα δείξει ο χρόνος
|
||||
|
||||
![]()
Μικρή κατανάλωση η συγκεκριμένη.
Ωραίος ο κανόνας που βρήκες Αρτεμισία. Θα είναι χρήσιμος για όλους μας στο μέλλον. |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σε φάση κατασκευής λίμνης κ ψάχνω για αεραντλια. Θα γίνει από 5,5έως 6 κυβικά κ περιμένω κ το BD (4"). Ποιά από τις 2 αεραντλιες προτείνεται
https://www.ebay.com/itm/45L-min-25W...53.m1438.l2649 https://www.ebay.com/itm/70L-min-35W...53.m1438.l2649 Ξέρω απλές είναι αλλά αργότερα θα μπει κάποια πιο αξιόπιστη...Σε ντουλάπι μέσα θα είναι, κάτω από την ψησταριά, λέτε να ακούγονται πολύ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στις λίμνες και καλή ευκολία
![]() Θα σου πώ , την πρώτη την έχω πάρει για την λίμνη του πατέρα μου . Το καλοκαίρι με την θερμοκρασία που πιάνει μπορείς και να μαγειρέψεις !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι BD θα έχεις ?
|
|||
|
|||
![]()
BD (4") ή Φ110
![]() Το περιμένω το BD για να ρίξω το τσιμέντο κάτω..Θα ανεβάσω post με φωτογραφίες... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως στα σχόλια (από κάτω)... για σκουπίδια γράφουν, στην 45αρα.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αεραντλία για CO2; | makridelacos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-04-11 01:29 |
Αεραντλία | valantis315 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 18-08-10 22:56 |
Αεραντλία! | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-01-09 03:03 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |