|
|
||||
|
||||
![]()
λεω να μετρησεις για να δουμε τι δειχνει το τεστ σου.αν δειχνει δεκα στη βρυση τοτε εχει προβλημα το τεστ.
πρωτα θα αποκλεισουμε αυτο,και μετα παμε στα υπολοιπα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και πάλι ευχαριστώ. ------------------------- Λοιπόν, μετρήσεις στο pet shop επίσης τέλειες (πριν την αλλαγή). Μέτρηση στο νερό της βρύσης μου με το δικό μου κιτ, όλα μηδέν (οπότε το κιτ μου μάλλον είναι οκ και τα 10 νιτρικά που βρίσκω στο ενυδρείο τη 14η μέρα είναι όντως το max). Οπότε τι στο καλό έχουν τα έρημα;;; Τι να πω. Θα ξεκινήσω να κάνω τις αλλαγές κάθε εβδομάδα, μήπως είναι κάτι άλλο στο νερό που πρέπει να φεύγει πιο τακτικά. Και δεν βάζω άλλο ψάρι, να δω τι θα κάνει ο μοναδικός που απέμεινε. Μέχρι να βρω το κουράγιο να το ξεπατώσω ολόκληρο και να το κάνω φτου κι απ' την αρχή (και φίλτρο και όλα)... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπίθας : 28-09-16 στις 14:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βγάζω τις χελώνες μου στον ήλιο | prothipourgos | ¶λλα ζώα | 2 | 31-03-16 18:04 |
νεροχελώνες στον ήλιο !!! | gkontos | ¶λλα ζώα | 8 | 21-05-13 16:55 |
Βγάζω το μπόλι ή το φτιάχνω;;;;; | stratri1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 28-06-11 10:17 |
Βάζω βάζω νιτρικά και δεν φτουράνε! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 05-11-08 15:54 |