|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο ακροπορες αγοράζουμε δυο δυο χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ασε Κωστα απο αυτες κατι μου λεει οτι αγοραζετε χοντρικη!!! χαχαχαχαχαα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα!
Κανεις δεν μπορει να πάρει μονο μια! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Καλησπέρα παιδιά. Σημερα εβαλα δυο κομματια ζωντανού βράχου απο το μεγάλο ενυδρείο μου. Ετσι άλλαξε παλι και το σχέδιο του βράχου. Μια νεα φωτο. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-10-16 στις 00:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδιά.
Με ενα όμορφο μανιταρακι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος αν και μας έχεις κάψει το μυαλό με το άλλο ενυδρείο !!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πολλαπλασιαστεί θέλω και εγωωωωω ρεεεε Νικοοοο
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο μιαζει με αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σακη ειναι λιγο παραπονεμένο και αυτο! Το κομμάτι βράχου με τα μανιτάρια ειναι δικό σου! ------------------------- Χαχαχαχαχ! Οτι θελει ο μάστερ! ------------------------- Παιζει λεων! Αλλα αυτο ειναι μικρο ακόμα και ειναι πολύ deep blue! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-10-16 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λεον το ίδιο είναι το εείχα πάρει ααπό τον Γιάννη (J.P. )
Και μόλις χάλασα το προηγούμενο νάνο το έστειλα σε καλά χέρια μαζί με μερικά ακόμα. Νίκο μου αρέσει πολύ όταν βλέπωοότιτα κοράλλια που στέλνω σε φίλους είναι σε τέλεια κατάσταση. Από κοντά είναι πολύ καλύτερα! Από εβδομάδα ετοιμάσου θα είμαι Αθήνα μέχρι το τέλος της έκθεσης ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! είμαι έτοιμος φιλαρακι μου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |