|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα, ωραίο έγινε.
Cherry Barbs είναι τα ψαράκια σου ; Αν ναι, πέρνα να σου δώσω 2 που μου έφεραν χθες, σε εμένα δεν ταιριάζουν
|
||||
|
||||
![]()
Οκ Τάκη κράτα τα και με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω, για Παρασκευή το βλέπω πρώτα ο Θεός. Οσο για το ωραίο, το στήσιμο έχει πάει στράφι, ετοιμάζομαι για το επόμενο ενυδρείο κι απλά κρατάω κάποια φυτά ως συντήρηση σε τυχαία θέση μόνο και μόνο για να τα μεταφέρω στο νέο που θα γίνει ένα σχέδιο κι όχι πεταμένα όπως είναι τώρα στην οποιαδήποτε θέση.
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωσε με γιατι δεν πιάνονται και εύκολα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ ναι το ξέρω, δύο φορές μία που άλλαξα βυθό και μία που άνοιξε το ενυδρείο, έφτυσα αίμα και μάλιστα χωρίς διακόσμηση και το ύψος νερού στα 10 εκατοστά και πάλι δεν μπορούσα να τα στριμώξω με την καμία, να δω πως θα τα πιάσεις εσύ μέσα στη ζούγκλα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |