|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ταιριάζει, έχω Hygrophila polysperma για κλάδεμα. 10-15 cm θα βγει πιστεύω.
![]() Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα περισσέψουν κλαδέματα θα τους τα βάλω στο Malawi ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εχω amania sp bonsai,tonina belem,pogostemon erectus,rotala rutondifolia,lobelia cardinalis,star gras,alternathera rosaefolia,pogostemon hefleri,hygrophila Angustifolia
------------------------- θα υπαρχει πολυ ποσοτητα απο σχεδον ολα για ενα ενα ενυδρειο ισως και για 2.εχω και ενα μοπανι ξυλο αν το θελετε πειτε
one pound of flesh, no more no less Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 02-10-16 στις 10:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ξυλο μπορει να το θελουν τα παιδια για το μονομαχοενυδρειο.βαλτο στο νερο να βραχει καλα αν ειναι στεγνο.συνηθως μενουν κατω τα μοπανια αλλα δεν ξερεις ποτε
![]() τα φυτα μαλον θα χρειαστουν κιαυτα,ας πουνε τα παιδια των ενυδρειων ομως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα θα χρειαστούν,
φυτεμενομονομαχοκαμένοι διείτε τι φυτά σας κάνουν να μας τα στείλει ο Γιάννης, άιντε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Stargrass, rotala και hygrophila που είναι εύκολα θέλουμε και για το μονομαχοενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν εχω θεμα με τα εξοδα αποστολης θα τα καλυψω ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα στειλε μου ποια φυτα θες και ποτε να τα στειλω
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να κάνουμε ένα τελευταίο ντου να μαζευτεί κι άλλο πράγμα ! Πάμε να φτιάξουμε ωραία πράγματα στην έκθεση και χρειάζεται ακόμα μπόλικη πρασινάδα.
Oτι μπορεί να δώσει ο καθένας, δεν είναι ανάγκη να είναι με τις χούφτες. Βγάλτε ψαλίδια, πριόνια και κλαδεύτε χωρίς έλεος. ![]() Οσοι έχετε χαμηλόφυτα (tripartita, lobelia, helferi, repens, blyxa, alternanthera mini, trident, nanas και άλλου τέτοιου είδους μικρά φυτά) κορφεύτε ότι μπορείτε και στείλτε ένα pm, χρειαζόμαστε ακόμα αρκετά και από αυτά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|