|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό Λέω και εγώ για το νερό και ίσως το κάνω απο εδώ και πέρα!
PH εχω 7 με 7,5 και Gh 7... Θα κάνω σιγά σιγά την αλλαγή! Φωτογραφίες θα κοιτάξω να βγάλω και τωρα αν μπορέσω και θα στείλω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Να μια φωτογραφία! μόλις βρώ μπαταρίες θα βγάλω και άλλες!
Και μόλις πετύχω τα 2 μου κοκκινα να χορεύουν θα σας δείξω ενα καταπληκτικό βίντεο!αν μου κάνουν την χάρη... Δεν μου βγήκε καλή αλλά την έβγαλα βιαστικά γιατι θα μου έκλεινε η φωτογραφική! |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ισως στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν βοηθανε. Οσο θα τα εχεις σε μαλακο νερο θα εχεις απωλειες. Τα guppy χρειαζνται σκληρο νερο (μινιμουμ αυτο της βρυσης μας) συν λιγο αλατακι .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βαζεις μονο νερο απο αντιστροφη οσμωση και εχεις GH 7? Τι αλλο βαζεις μεσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιό λογικό είναι το υπόστρωμα να είναι ασβεστολιθικό και σου κρατάει τις τιμές ψηλά.
Αν ΔΕΝ έβαζες νερό από R/o θα ήταν μιά χαρά το περιβάλλον για τα γκαπάκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Το υπόστρωμα είναι χαλίκι απο μία όμορφη παραλία μετά την σαρωνίδα! Αφού τα πεθάναμε στο πλύσιμο και τα βράσαμε να φύγει ότι υπήρχε τα χρησιμοποιούμε!
![]() Επίσης έχω πέτρες που και αυτές έχουν περάσει τα ίδια και στο τέλος παλιότερα τις είχαμε περάσει βερνικι νομίζω! ![]() ναι το Gh τόσο είναι! Οχι δεν βάζω τίποτα άλλο μέσα εκτός απο το χέρι μου μερικές φορές για τα απαραίτητα! Ναι μόνο ΑΟ τους τελευταίους 3 μήνες περίπου! ![]() Πρίν έβαζα νερό βροχής! Οκ αφου το λέτε θα το αλλάξω και θα βάζω μόνο βρύσης!!! ![]() Σε τί τιμές να στοχεύω περίπου (PH - GH)? Το ενυδρείο έχει και δυο γατοψαράκια και 2 μικρά πλακοστομάκια ε! |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να μετράς ph και σκληρότητα για τα γκαπάκια. Μάλλον είνα περιττό. Χαλίκι από θάλασσα σε ενυδρείο γλυκού νερού δεν το έχω ξανακούσει αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Θ. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλικι θαλασσινο, σε ενυδρεια γλυκου νερου βαζουμε απο αρχαιοτατων χρονων, αν προκειται για ενυδρεια που θα φιλοξενησουν κιχλιδες των λιμνων των κατακρησιγεμνων κοιλάδων της Αφρικης, ή ζωοτοκα, ή άλλα ειδη που εχουν αναγκη σκληρου νερου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βάζουμε θαλλασινα χαλίκια για ομορφιά!
Δεν το είχαμε σκεφτει για σκληρότητα τότε! μιλάμε και για πάνω απο 10 χρόνια!!! Να ανεβάσω την σκληρότητα οκ... Ομως τα 2 γατοψαράκια και τα 2 πλακοστομάκια πως θα την πάρουν την αλλαγή? Μην μου κάνουν καμια στραβή και τα χάσω θα στεναχωρηθώ πολύ!!! Τι λέτε? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|