|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον , τα φυτα πανε μια χαρα νε το diy co2 , σχεδον ακουμπανε επιφανεια τα πισω.
Τωρα... Οι orange θα φυγουν, μου την εχουν βιδωσει...καποιο θεμα εχουν,κατι τις ενοχλει και δεν μπορω να καταλαβω. δεν μπορουν να κρατησουν αυγα. Εχω να παρω γεννα 3 μηνες και οι προηγουμενες γεννες μετα βιας αναπτυσσονται ![]() Αυτην τη στιγμη εχω 2 αυγομενες και καθε μερα τις βλεπεις με λιγοτερα αυγα στα ποδια..αναθεμα αν εχουν μεινει 5-6. Τεσπα. Για πειτε καμια ιδεα , κατι σε ψαρι να βαλω, μηπως δεν μου εχει ερθει εμενα... Αλλιως θα το ξεστησω. Δεν με νοιαζουν νερα, τα φτιαχνω ολα. Δεν θελω μονομαχο (αν εφτιαχνα ,θα ηθελα χαρεμι κι οχι ενα ψαρι μονο του), ουτε γαριδες. Το ενυδρειακι ειναι μικρο (με καλο φιλτρο/ 3 λιτρα ελαφροπετρα) και οι επιλογες μηδαμινες και παρα πολυ οριακες σε ψαρια. Μιλαμε για main 40 χ 30 χ 30 με εσωτερικο sump 10 χ 30 χ 30. Ιδανικα θα ηθελα καποιο ζευγαρι , για αναπαραγωγη , χωρις να υπαρχουν συγκατοικοι να ενοχλουν... Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι ![]() Μεχρι στιγμης στο μυαλο μου εχουν ερθει. - Bumblebee Goby - Boraras brigittae - Corydoras pygmaeus Κι αυτα οριακα ειναι βεβαια και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι πρεπον να μπουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ξέρεις τι θα σου πω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλιως Crs ή Cbs και Α/Ο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μυστηρια πραγματα οι orange με εξιταρεις
![]() Εγω θα ελεγα bumblebee αλλα θα "μπλεξεις" με υφαλμυρο |
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμισια, δεν βαζω puffer ,δεν ταιζω σαλιγκαρια.
Τι crs ,βρε; ![]() ![]() Ασε που ειναι μπλεξιμο και αυτες.. Α/Ο ,ποτε ξανα ..εχω ρητινη Χρηστο,δεν με πειραζει το υφαλμυρο.. Εχω και ενα υδρομετρο για μετρηση (στο περιπου ![]() Αλλα ,αντε να σταυρωσεις φυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με ψησες με τα γκουραμι!
![]() Αλλα που να τα βρω ![]() Τα αλλα τα σκεφτηκα κι εγω.. Cpd δεν τρελαινομαι, ασε που κρυβονται συνεχεια και τα Ocellicauda ,ειναι μεγαλουτσικα ρε γμτ και δεν θελω να τα στριμωξω εκει μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ... αυτή είναι μια καλή ερώτηση, στην οποία δυστυχώς δεν έχω απάντηση! χεχεχε
Ψάχνοντας όμως έπεσα πάνω σ'αυτά: http://www.seriouslyfish.com/species...romenus-nagyi/ http://www.seriouslyfish.com/species...nus-deissneri/ που λέει ότι τα φέρνει εδώ κατόπιν παραγγελίας: http://www.petcumulus.gr/parosphromenus-nagyi-m-wild http://www.petcumulus.gr/parosphrome...issneri-m-wild Δεν παίρνεις κανένα τηλέφωνο να ρωτήσεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κράτα το
Κράτα το Κράτα το Κράτα το |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ρητίνη βάζεις Γιάννη ;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτην χρησιμοποιω.
Χρειαζεται και μια θηκη ρητινης... Περναω το νερο πρωτα απο φιλτρο ανθρακα, το χλωριο την καταστρεφει. Η συγκεκριμενη δεν αναγενναται , μολις παψει η δραση της ,πετιεται. Δεν κανει για πολλα λιτρα, δεν συμφερει...θα ελεγα max οτι κανει για 60 λιτρο. Πολυ χοντρικα τα 330ml , βγαζουν 70-80 λιτρα νερο με μηδενικες σκληροτητες (απευθειας , σε χαμηλη ροη η βρυση,χωρις να πεταω νερο). Εγω στο γαριδαδικο παιρνω περιπου 8 λιτρα την εβδομαδα (οπου το μπερδευω με βρυσης) , μου βγαζει περιπου 2 μηνες τα 330ml , δλδ με την συσκευασια του λιτρου (7.80 ευρω), βγαζω ενα 6μηνο χοντρικα. Ξαναλεω , δεν συμφερει για μεγαλα ενυδρεια ανω των 60 λιτρων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |