|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα ειδικο υποστρωμα σιγουρα βοηθαει πολυ τα φυτα και κυριως στο ξεκινημα!!Δεν ειναι ομως κι απαραιτητο..Υπαρχουν υπεροχα φυτεμενα χωρις καποιο ειδικο υποστρωμα με απλο χαλαζιακο χαλικι..Εννοειται βαβαια πως εχουν ολα τα υπολοιπα οπως διαχυση co2 κτλ..Στην περιπτωση που δεν βαλεις ειδικο υποστρωμα,χρειαζεται πιο πολυ προσοχη με την λιπανση,αυτο δεν το λεω εκ πειρας αλλα απο οσα εχω διαβασει κι εγω..Το flourite πχ που αναφερθηκε πιο πανω περιεχει απο μονο του συστατικα που απελευθερωνονται στο νερο σταδιακα,αλλα αν προκειται για μεγαλο ενυδρειο και χρειαζεσαι μεγαλη ποσοτητα 20-30 κιλα ξερω γω, βαλε απο κανα 25 + ευρω που εχει η 7κιλη σακουλα,οποτε καταλαβαινεις..Εξαρταται δηλαδη και ποσα χρηματα διαθετεις..
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Ασίας (χαμηλών απαιτήσεων) | aristomenis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 37 | 17-09-12 21:13 |
60 λίτρα χαμηλών απαιτήσεων | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 26-09-11 15:55 |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |