|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις 100% εγγυηση οτι δεν θα τα δοκιμασουν
![]() Απλως ειναι απ τα σκληρα φυτα,με περισσοτερες ελπιδες. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε tsala ,
την java fern(μου άρεσε και περισσότερο σαν φυτό ) θα την έχω έτοιμη για θυσία ....στην απέναντι γωνία απο τις αγαπητές ανούμπιες .. Όμως , σκοπεύω να ταίζω τα χρυσόψαρα αρακά ή δεν ξέρω τι άλλο πρέπει έτσι ώστε να μην την φάνε ... Ελπίζω να λειτουργήσει η ίδια συνταγή όπως με τις ανούμπιες!!! Ίδωμεν!! Σήμερα έβαλα και την ρίζα στο ενυδρείο , χωρίς να βάλω ακόμα ανούμπιες ! Αύριο με την αλλαγή του νερού και μία γενική καθαριότητα σκοπεύω να βάλω φυτά ( μόνο ανούμπιες ) και να κρύψω εντέχνως τα σωληνάκια των αεραντλιών ... Θα σας κρατάω ενήμερους!!!! Ευχαριστώ όλους |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κολπα με τον αρακα δεν πιανουν
![]() Αν ειναι να τα φανε ,θα τα φανε καποια στιγμη.. Βεβαια λαχανικα να δινεις (οχι αρακα) Συνηθως τα ψαρια με μονη ουρα την πεφτουν στα φυτα και κυριως τα μεγαλοσωμα ειναι που τα ξεφτυλιζουν ![]() Fancy σπανια θα καταστρεψει φυτο και μικρα common, comet, επισης. |
|
|||
|
|||
![]()
Μία γρήγορη ερώτηση... Τα αυτοκόλλητα θερμόμετρα τι λένε ???
Πήγα να αγοράσω φυτά και τσίμπησα και ένα μιας και το άλλο το έσπασα. Κάνω μία μικρή αναβάθμιση του ενυδρείου και γενική καθαριότητα !! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λενε,παρε το κλασικο γυαλινο.
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε STC να ησυχάσεις,
και ένα γυάλινο να τον καλιμπράρεις που και που
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα!!!!
Ακούστε ή μάλλον διαβάστε τι κάνουν τα καμάρια μου ( τα χρυσόψαρα δηλαδή ) το βράδυ που τα αφήνω μόνα τους !! Στο ενυδρείο έχω βάλει μία ρίζα με τρεις ανούμπιες δεμένες στην μία γωνία και στην άλλη γωνία μία java fern δεμένη σε πέτρα . Τους δίνω μπόλικο φαγητό για να μην την πέσουν στα λουλούδια . Τα δύο τελευταία πρωινά βρίσκω την ρίζα με τα φυτά στην άλλη γωνία μαζί με την java fern !!! Θα τρελαθούμε εντελώς !!! Μου αρέσει που σκεφτόμουνα και για ανισόπεδο βυθό!!!!!! ![]() Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|