|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε το άρθρο που σου έβαλα για τις φροντόζες.
Είσαι έτοιμος να μπεις στον αγώνα? μετά θα δούμε τι κάρτα θα πάρεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω διαβασει το αρθρο...καιρο τωρα...θεμα ημερων ειναι να βαλω τα φροντοζακια....ειμαι σε αναζητηση τους....το ενυδρειο τρεχει απο τις 4 ιουλιου...το νερο ειναι οκ....την συγκατοικηση εξεταζω τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Λέει και για συγκάτοικους. Δεν σε ενθουσίασαν?
Έχεις όμως κατάλληλο ενυδρείο για φροντόζες ή πρέπει να κάτσεις στον πάγκο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
300 λιτρα....δεν με ενθουσιασε ο συγκατοικος του βυθου...ειχα και παλια και δεν....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 300 λίτρα μόνο για λίγο καιρό μπορείς να διατηρήσεις σωστά νεαρά ψάρια. Θα πας για μεγαλύτερο?
*Από το άρθρο : "Παίρνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και ότι (συνήθως) στη φύση ζουν σε μεγάλες ομάδες, πρέπει να διαλέξουμε το κατάλληλο ενυδρείο για να τις φιλοξενήσουμε. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 500 λίτρα και 1,5μ. μήκος και πιστεύω ένα ενυδρείο 180χ60χ60 είναι ικανοποιητικό για μια ομάδα 10~ ατόμων (αν και πάντα το μεγαλύτερο είναι καλύτερο)." ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι αλλο!υπαρχουν τοσες επιλογες που ειναι κριμα να πανε χαμενες..
ειναι πολυ μεγαλα ψαρια και μονο ταλαιπωρία θα εχεις.ξανασκεψου το ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ δεν το νομίζω
και κάποιοι είναι ακόμα πιο αυστηροί http://www.seriouslyfish.com/species...apia-frontosa/ Μήπως να σκεφτόσουν άλλες επιλογές? πχ αυτό που τους μοιάζει κιόλας? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΩΡΑΝΕ 2 CLOWNFISH ΣΕ 30 L??? | daskalos13 | Reefsafe | 8 | 26-02-11 00:27 |
frontoza | μιχαλος | Tanganyika | 6 | 09-12-10 20:57 |
clark's clownfish | nikman | Reefsafe | 2 | 10-03-07 13:25 |