|
|
|||
|
|||
![]()
Θερμομονωτικό δεν είναι το dow; Είναι και σκληρό υλικό και μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καρτελες απο αυγα παιξε Πανο.
Εκει που πατανε εχεις βαλει κατι? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κάνει το .dow. Το έχω δοκιμάσει.
Βάλε καρτέλες αυγών αλλά βάλε 2 αντίθετες. Όχι τη μια μέσα στη άλλη οι τρύπες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυτό λέω κι εγώ Χρήστο αλλα μια στρώση. Εκεί που πατάνε δεν έχω βάλει κάτι, οχι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 21-09-16 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε κατι ελαστικο Πανο εκει που πατανε για να μην συντονιζει το επιπλο αφου την εκανες την δουλεια σωστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά λέω και στο κάτω μέρος να βάλω το ricofon. Δε μου φτάνει για αν βάλω στο "ταβάνι" και στις πλευρές της εσωτερικής κολώνας, του διαχωρηστικού δηλαδή. Θάλω να ντύσω το εσωτερικό των ντουλαπιών πάνω - κάτω, γύρω - γύρω....όλο. Οι αυγοθήκες είναι δοκιμασμένες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κατσουν ομως τα φιλτρα πανω ή θα τα μαζευεις γυρω γυρω?
Εγω σκεφτομουν κατω να εβαζες κατι σε στυλ carrymat,κατι "περιπου "τετοιο εχω βαλει και εγω και ειναι μουγκα χαχαχα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
carrymatείναι εξίσου λεπτό οποτε δε ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή επίπλου για το μπαλκόνι | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-10-16 15:54 |
Γνώμες για κατασκευή επίπλου. | lalemourios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 17-08-12 08:40 |
Σχετικά με την κατασκευή επίπλου ενυδρείου!!! | ath200 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-11-09 08:55 |