|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να επανελθω με μια παρατηρηση -ερωτηση οσον αφορα το ανοιγμα-κλεισιμο για προστασια. Δεν αποπροσανατιλιζει αυτο το σβησιμο στην περιπτωση καλιμπραρισματος? Αν θελω να καλιμπραρω κ με σβηνει με λαθος ενδειξη τοτε τι????
__________________
http://www.daniel-studios.gr 110lt ραμιρεζι ζεύγος 240lt Ν.caudopunctatus |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι κι αλλιως ομως την διαδικασια οπως λεει και στις οδηγιες, την επαναλαμβανουμε. (αφου παρακολουθουμε στενα τη θερμοκρασια οταν πρωτοτοποθετησουμε τον θερμαντηρα και κανωντας το τελικο καλιμπριρισμα). ΥΓ αλλη μια χρησιμοτητα του STC. Ουτε καλιμπραρισμα, ουτε τιποτα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζέστανε το νερό σε μια λεκάνη σε μια θερμοκρασία που θες. (Έλεγξε με ένα θερμόμετρο). Μετά πάρε το θερμοστάτη που θες να ρυθμίσεις βάλε ένα πολύμετρο στα άκρα του φις του στη θέση για μπιπερ. Ρύθμισε τη θερμοκρασία του τέρμα ψηλά έτσι ώστε το μπιπερ του πολύμέτρου να βαράει συνέχεια. Βάλτον στο νερό ασ' τον κάνα πεντάλεπτο να εξισώσει τη θερμοκρασία του με αυτή του νερού. Τώρα χαμήλωσε το ρυθμιστή του μέχρι να σταματήσει το μπιπερ. Εκεί είναι και η πραγματική θερμοκρασία που τον ρύθμισες. Μπορείς να επαναλάβεις τη ρύθμιση και με διαφορετικές θερμοκρασίες νερού έτσι ώστε να φτιάξεις μια πλήρη βαθμονόμηση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|