|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το δοχειο το πηγα εκει που το πηρα ειναι εργοστασιο πλαστικων και μου το εφιαξε σε μιση ωρα πως το εκανε δεν ξερω παντως ηταν σαν καινουριο δεν φαινοταν που ηταν οι τρυπες ηταν εντυπωσιακο μου ανοιξε και τις τρυπες σε σωστο σημειο,μαλλον καταλαβε ποσο στοκος ειμαι και σου λεει αστο καλυτερα μη μου ξαναρθει,εδωσα ονοματα απο εδω στα ψαρακια γιατι παρολο που δεν σας ξερω ολοι με βοηθησατε ενα σχολιο μπορει να σε σωσει και οικονομικα και πρακτικα,πχ η διπλη φλατζα του τσαλα με εσωσε απο ωρες παιδεψιλα!!!
------------------------- Α να πω οτι ρωτησα αν κανει μεταφορες και μου ειπε οτι κανει μονο απο αθηνα με μεταφορικη το 300λιτρο ειχε 70 ευρω αλλα παιδια ειναι μασιφ το 500λιτρο 100
one pound of flesh, no more no less Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 21-09-16 στις 09:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |