|
|
|||
|
|||
![]()
Βοηθήστε σας παρακαλώ ρέ παιδιά
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανε αλλαγη νερού.ακου αυτο που σ ειπε το παληκαρι κ ελα να σου δωσω μπολι γιατι κατι μ λεει οτι ειναι αστρωτο το ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που κοντα είσαι Κερατσίνι ;
Ελα στη Βλαχέρνα να σου δώσω. Τι βιολογικό υλικό έχεις στο φίλτρο ; Και ποια φίλτρα έχεις ;
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε δουλεύω eheim 2217 2215 και έχω σφουγγάρια και υαλοβάμβακα και άνθρακα eheim substrat sera biopur
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπε ο brillo, μετρησε στο νερο της βρυσης Νιτρωδη κι αν δεν βρεις μηδεν σημαινει οτι γινεται λαθος στη μετρηση.
Αλλιως αυτα που ειπαμε (αλλαγη νερου και δυνατη αεραντλια) για αμεση ανακουφιση των ψαριων και οσο συντομοτερα μπολιασμα. Τα ψαρια τα βλεπεις να αναπνεουν απο την επιφανεια? να ξυνονται? γρηγορες ανασες? περιεργη συμπεριφορα γενικως?
|
|||
|
|||
![]()
Όχι φίλε delta66 αυτό είναι και το περίεργο ότι είναι μια χαρά και η Ica redμου με τον blue diamond έχουν γεννήσει και έχουν και μικρά ( γι αυτό έχω προβληματιστει) και έχουν όρεξη για φαγητό
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανες μετρηση νιτρωδων στη βρυση?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο δισκοενυδρειο... | savvas27 | Δίσκοι | 11 | 22-06-11 02:39 |
Το δισκοενυδρειο μου..!! | pavlos15 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 15-05-11 19:52 |
ΝΕΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ | touak1982 | Δίσκοι | 2 | 27-07-10 08:44 |
Δισκοενυδρειο | Krisos | Δίσκοι | 59 | 01-05-09 03:28 |