|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ρε χαχααχα συγνώμη τώρα είδα που μένεις ,
Κοίτα μπορείς να πάρεις υλικά για balling χύμα από ενυδρειομάγαζα απλά πάνε ακριβότερα,πχ http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30177 http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30158 http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30139
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ρε Κώστα ευχαριστώ πολύ...
Σπάω το κεφάλι μου τόση ώρα με τις δοσολογιες.. "Διαλυόμενα*2*kg*σε 4,5 λίτρα νερού απο αντίστροφη όσμωση" Τι θέλει να πει ο ποιητής? Δηλαδή εγώ που έχω 1125 και πες ότι θέλω να το παω 1400 πρέπει να έχω τελειώσει πανεπιστήμιο μαθηματικών? Πόσο πρέπει να ρίξω περίπου? |
|
||||
|
||||
![]()
σε γενικες γραμμες θα σου πω τι κανω εγω (και εμενα αλλος μου το ειπε)
φτιαχνω 3 μπουκαλια με διαλειμα και εχω προσαρμωσει το συστημα του ορου (το βρισκεις στα φαρμακεια) και προσθετω λιγο λιγο, 50-100ml /μερα και μετα απο καμια ωρα μετριση μεχρι να φτασω στο επιθυμιτο KH 100ml/lt Ca 300ml/lt Mg 200ml/lt |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξε , να τα κάνεις διαλύματα έχει νόημα αν θα τα δουλέψεις με δοσομετρική αντλία , αν όχι μπορείς να τα προσθέτεις απευθείας σε μία γωνιά στο σαμπ την δοσολογία θα στην πει ο Σακης που τα έχει πιο φρέσκα με την balling αν και πρέπει τα 50 γραμμάρια χλωριούχο μαγνήσιο να ανεβάζουν γύρω στα 100ppm στα 100λιτρα στο περιπου.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια το πιασα...! ευχαριστω πολύ παιδια..! καλημέρα να εχουμε..!
------------------------- Καλησπέρα παιδιά.. Τώρα σκεφτόμουν, ο βράχος μου που είναι όλος νεκρός πως θα ζωντανεψει? Οκ για την βιολογία θα στρώσει αλλά μόνο η βιολογία μας νοιάζει? Κάτι κοπηποδα και αμφιποδα που διαβάζω (αν και καθόλου δεν μ αρέσουν τα ονόματα τους) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη revolution1925 : 20-09-16 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η σκεψη σου δεν ειναι λαθος
κατ εμε 3 τροποι υπαρχουν να παρεις οφελιμους οργανισμους (αλλα καμια φωρα οσο και να προσεχεις και αλλους) 1 βαζεις ενα κωματι ζωντανο βραχο (το καλητερο ειναι να πας στο μαγαζι και να το διαλεξεις ο ιδιος ετσι οστε να μην εχει τπτ κακο απανω του) 2 με την αγωρα κοραλιων οοολο και κατι θα κουβαλανε μαζι τους οποτε.... σιγα σιγα 3 αγωραζεις απο καποιο μαγαζι εκτος απο βακτιρια και καποιο συμπληρωμα με ζωντανα κοπιποδα και αμφιποδα (ειναι και ο ασφαλεστερος) |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα λεο ευχαριστώ για την απάντηση..! Την προηγούμενη βδομάδα που κατέβηκα Θεσσαλονίκη στα μαγαζιά που πήγα για ζωντανό βράχο κανένας δεν μου γέμισε το μάτι.. Δεν ξέρω κιόλας πως θα έπρεπε να είναι αλλά σίγουρα δεν είναι σαν τους ζωντανούς που βλέπω σε φώτο στο ίντερνετ πιο πολύ σαπιους και βρωμικους τους ελεγες.. Αλλά και να βρω καλό ζωντανό, λόγο απειριας δεν θα μπορέσω να καταλάβω αν έχει ανεπιθύμητους οργανισμούς πάνω.. Οπότε το μόνο που μπορώ να κανω για την πρώτη περίπτωση είναι να παραγγείλω από Αθήνα και να εμπιστευτω τον μαγαζατορα..
Όσο για την αγορά αμφιποδων και κοπιποδων φτάνουν αυτοί οι οργανισμοί? Εννοώ ότι κάτι σκουλήκια κάτι σπιρογραφους κτλ που διαβάζω δεν χρειάζονται? Εσύ με την εμπειρία σου πως θα μου πρότεινες να κινηθώ? Τι θα έκανες στην θέση μου? Ευχαριστώ και πάλι..! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |