|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα είπαμε τα καλά λόγια.
Γράψε μας τι και πόσα ψάρια έχεις τώρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχ ναι, ναι Λάμπρο.....γράψε μας τα ψάρια σου χαχαχαχαχα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρααα... το έδαφος χάααανουμε..." ![]() Πάμε λοιπόν.... Στο ενυδρείο έχω: 1 Χαρέμι "labidochromis caeruleus" (1m + 3f ) 1 ζευγάρι "Protomelas Taeniolatus" (1m + 1f ) 1 ζευγάρι "Aulonocara sp" (1m + 1f ) 1 Αρσενικό Cynotilapia Afra Jalo reef 1 Αρσενικό "Sciaenochromis ahli" Αυτάαααα..... σιγά σιγά με τους .. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα......πανα ήρ κανονικό! Χαχαχχαχαχα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα κι όλα Κλεόβουλε, επιμένω να πεις την άποψή σου και φαντάζομαι το ιδιο επιθυμει και ο Λάμπρος.
|
|
|||
|
|||
![]()
ουφφφφ... ευτυχώς δεν είδα κάτι να πετάει προς τα δω...
Λοιπόν Το Afra και τα Labido μάλλον θα φύγουν και θα κρατήσω τα Protomelas και τις Aulonacara. Εσύ είπες κάποια στιγμή για "rare mbuna" ποια είχες στο μυαλό σου? εσύ τι θα έβαζες ??? είσαι εσύ... για να ανάβεις φωτιά !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τους φίλους μου δεν θέλω να τους στενοχωρώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Κλεόβουλε.!!!
είσαι φίλος. αλλά αλήθεια πες μου εσύ τι θα έβαζες ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |