|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη η προταση σου Πανο..!!!
οντως το Metriaclima callainos ειναι ιδιαιτερο ψαρι..οσες μερες το εχω δλδ μπορω να σου πω πως με κεντριζει...και διαβασα πως εχει ενα ρολο ρυθμιστη του ενυδρειου δλδλ αναμεσα σε επιθετικα τραβαει λεει την ενταση πανω του ...κατι τετοιο...περαν τουτου καλο θα ηταν και για μενα να ξεκινησω με 2 χαρεμια να κατανοησω πως λειτουργουν και να μαθω...εδω τωρα επικρατει ενας μικρος χαμος αχαχαχα πολυς κοσμος...κιτρινισε ο τοπος.!!! ευχαρισω και παλι Πανο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα το πας εδώ βλέπω. Μπράβο. Πάντα με μελετημένες και χωρίς βιαστικές κινήσεις και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα που θα έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλαρακι !!! ![]() ευχομαι να γνωριστουμε και απο κοντα στην εκθεση εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρίστο αποφάσισες κάτι με την ψαροσύνθεση; Θυμήθηκα τα δικά μου αφρικανάκια τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που μου προτειενες θα κανω με τα 2 χαρεμια...εφοσον δεν πωληθει να φυγει...
|
|||
|
|||
![]()
Το τελευταίο δε το έπιασα. Αν δε πωληθεί,να φύγει.....τι;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι σκεφτομαι να το δωσω το ενυδρειο αυτο..
200 λιτρα ειναι μικρο για αυτα τα ψαρια.. (176 λιτρα καθαρα και αν ειναι τοσα..) αν θελω να κρατησω αφρικανικο πρεπει να βρω κατι μεγαλυτερο να τα βαλω μεσα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef 220lt. | Giwrgos P. | Reef | 291 | 03-12-17 07:59 |
Πετρες για Αφρικανικο | νικοσ3347 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-05-15 09:26 |