|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το θέμα είναι πως όλο το ενυδρείο θέλω να το ξεκινήσω μόνο και μόνο για τις μελανοταινιες,στο προφίλ τους δείχνει πως είναι αρκετά τα λίτρα για 6-8 ψάρια
http://www.seriouslyfish.com/species...aenia-praecox/ προτιμώ να βάλω μόνο μελανοταινιες για την άμμο έχω 2 ενυδρεία με μαύρη και ένα με λευκή,και αυτό με την λευκή εμένα τουλάχιστον το θεωρώ το ποιο ωραίο (τουλάχιστον στον βυθό)φυτά θέλω να βάλω κάποια από αυτά που έχουν αυτά τα ψάρια στον δικό τους βιότοπο |
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα ήρθαν οι σπόροι Glossostigma οπότε και ξεκίνησα να στήνω
![]() ![]() ![]() από άμμο τελικά επέλεξα ένα καφέ/μπεζ ανοιχτό χρώμα και υπόστρωμα jbl manado στο ενυδρείο δεν έχει μπει ακόμα νερό, ξέπλυνα άμμο και υπόστρωμα τα έβαλα και από πάνω έριξα τους σπόρους όπου και ψεκάζω με νερό,φώτα έχω βάλει 2 λεντοταινιες από προβολείς αυτοκινήτου,χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για τους σπόρους ή είμαι καλά έτσι;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Για τους σπορους κατσε να μπει κανας μποστανας αλλα σωστα τα ακουω,για το χρωμα στην αμμο εκανες καλη επιλογη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξέχασα να πω πως το ενυδρείο το σκεπάζω και με ναύλον φαγητού
καμιά ιδέα για διάταξη και είδη φυτών που μπορούν να μπουν από τον βιότοπο των συγκεκριμενων ψαριών;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα ειδη ριξε μια ματια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59225
Για την διαταξη εγω θα αφηνα χωρο μπροστα ελευθερο και τα πο μεγαλα φυτα θα τα εβαζα προς τα πισω |
|
||||
|
||||
![]()
το είχα δει σ' ευχαριστώ,σκέφτομαι να του βάλω κάνα μεγάλο πίσω και μπροστά να φτιάξω κάτι με ρίζες και πέτρες,αν μου πιάσει και το γκαζονακι θα είμαι ok
|
|
||||
|
||||
![]()
οι σπόροι άρχισαν να πρασινίζουν,μήπως θα βοηθούσε αν έβαζα μέσα στο ψακαστηρι με το νερό seachem flourish;;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rainbowfish Iwagumi 120lt | Antonis K | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 08-09-16 10:21 |
Rainbowfish-harlequin rasbora | Timekeeper | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 13 | 21-10-12 16:15 |
Ενα υπεροχο βιβλίο για τα rainbowfish - on line | Tolis | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 28-01-11 18:13 |
Επιλογη rainbowfish-Αποριες-συμβουλες.... | kotsos83 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 20 | 30-11-10 14:15 |