|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Κωστα για τη βοηθεια! Και τον χρονο σου!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας. Θα ηθελα λιγο βοηθεια στο θεμα του φωτισμου του ενυδρειου μου. Πηρα απο το ebay κατι led που χρησιμοποιουν τα αυτοκινητα για φωτισμο ημερας. Ειχα επιλεξει στην παραγγελια cold white αλλα αυτα που μου ηρθαν μπλεδιζουν λιγο. Θα εχω προβλημα με τις αλγες ή να τα αφησω; βαζω και φωτογραφιες να δειτε την αποχρωση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψυχρό λευκό έχει πιο πολύ μπλε μέσα, αυτά όμως παραέχουν.
Και ναι, το μπλε μπορεί να σου βάλει άλγη αλλά δεν βοηθάει και στην ανάπτυξη των φυτών, προσπάθησε να προσθέσεις και καμιά κόκκινη λεντοταινία , θα σου βγει προς το ροζ, αλλά αυτό είναι το καλύτερο για τα φυτά. αισθητικά όμως θα είναι κάπως ....
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη βγαζω αυτες τις cold white και να τις αντικαθηστω με κοκκινες; και αφηνω και την Τ5 που εχω ετσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
αν αφήσεις αυτό το μπλε να προσθέσεις και κόκκινες για να μετριαστεί το πολύ μπλε,
αν το βγάλεις μη βάλεις τις κόκκινες
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update του ενυδρείου
https://postimg.org/gallery/249b26vgg/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
Κοινωνικό Φυτεμένο Lido 120 | nieous | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-12 21:56 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |