|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο σ ευχαριστώ, αυτό το discus trace για ποιο λόγο να το βάλω; Φρενάρισμα στην ανάπτυξη δεν έχω, δόξα τω Θεώ κλαδεύω κάθε βδομάδα τα γρήγορης ανάπτυξης φυτά και κάθε δεύτερη τα αργής και μέσης ανάπτυξης. Η απορία μου εξ αρχής που άνοιξα αυτό το θέμα ήταν αν θα μπορούσα να έχω πιο ανεβασμένη την τιμή του καλίου σε σχέση με τα νιτρικά. Τα φυλλαράκια που έχουν τρυπούλες δεν είναι κάτι τραγικό, μιλάμε συνολικά για 7-8 φυλλαράκια στα 100 συνολικά απ το πολύσπερμα, απλά είπα να το βάλω στην εξίσωση.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναζήτηση υπερμαγγανικού καλίου!!! | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-08-10 10:50 |
Περι αναγακιότητας Καλίου | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-01-10 20:31 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |
Αναλογία νιτρικών - φωσφορικών | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 06-03-09 14:23 |
Redfield Ratio: Αναλογία Νιτρικών/Φωσφορικών | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-08 00:59 |