|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνωμη μου ναι!!!στο εχω ξαναπει με 10 νιτρικα δεν μπορεις να εχεις σταθερες τιμες νιτρικων σε ενα high tec ενυδρειο μεσα σε λιγες ωρες τα 10 νιτρικα μηδενιζουν τα φυτα αναπτυσονται γρηγορα ολα τρεχουν για αυτο η ei προτεινει 20-25.τα φυτα απορροφουν πιο σωστα θα θρεπτικα στις τιμες που προανεφερα.η βασικη φιλοσοφια της EI ειναι να υπαρχουν περισσοτερα θρεπτικα απο οσο χρειαζονται τα φυτα για να μην υπαρξει ελλειψη για αυτο και προτεινει 50% αλλαγη νερου για να μην συσσωρευονται θρεπτικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει; Εγώ για παράδειγμα βάζω 15 νιτρικά 5χ3 φορές τη βδομάδα, η τελευταία μέρα που βάζω είναι η Τετάρτη γιατί Πέμπτη πέφτουν τα micro κι ο σίδηρος και Παρασκευή τίποτα και Σάββατο αλλαγή νερού. Αν μετρήσω την άλλη μέρα δηλαδή Πέμπτη, θα βγει το τεστ κοντά στα 25, το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στο 10 και το 25 οπότε θεωρώ 15 και το Σάββατο το πρωί πριν την αλλαγή νερού μετράω 10. Δεν έχω μετρήσει ποτέ 0 νιτρικά. Θεωρείς ότι μ αυτή την πρόοδο έμειναν ποτέ τα φυτά χωρίς νιτρικά; Εγώ νομίζω όχι αλλά θέλω και τη δική σου γνώμη και των άλλων παιδιών επί του θέματος.
Επίσης επειδή με την αλλαγή 50% δεν μηδενίζουν τα νιτρικά, έχω μετρήσει και μετά την αλλαγή νιτρικά 15, οπότε μία δόση νιτρικών την παρέλειψα, έριξα την επόμενη και πριν τη ρίξω η μέτρηση έδειξε 10, ρίχνοντας λοιπόν τη δεύτερη δόση και ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα στη συνέχεια πάλι το Σάββατο πρωί μετράω νιτρικά 15. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχουν ξεμείνει ποτέ τα φυτά από νιτρικά.
|
||||
|
||||
![]()
κωστα η αναπτυξη εδω http://prnt.sc/ci91v3 μου λεει οτι κατι δεν παει καλα να ναι η φωτογραφια και εδω?δεν ξερω αλλα τα φυλλα φαινονται σαν κατσαρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναζήτηση υπερμαγγανικού καλίου!!! | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-08-10 10:50 |
Περι αναγακιότητας Καλίου | kalaxan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-01-10 20:31 |
Διάλυμα Θειικού καλίου | kostas_dimi_xapsas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-03-09 07:10 |
Αναλογία νιτρικών - φωσφορικών | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 06-03-09 14:23 |
Redfield Ratio: Αναλογία Νιτρικών/Φωσφορικών | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-08 00:59 |