|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε υπηρετησα στο φυλακιο Μαρασιων. Στη γεφυρα. Οταν ανοιξαν τα φραγματα του ιβαιλοβγκραντ εκκενωσαμε το φυλακιο πλημυρησαν τα παντα παλι καλα οχι το φυλακιο λογω αναχωματων. Τι θυμισες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μενέλαε εγώ τώρα μαθαίνω σουφλιώτικα
![]() Σπύρο στον παράδεισο ήσουν βρε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφη η Δαδιά!
Είχα ανοίξει κι ένα θέμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80492 |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ξαναβγηκα για την καθιερωμένη πλεον κυριακατικη μου βολτα στη φυση και στο μερος που ειχα συναντήσει τον καστορα με εκπληξη μου ειδα οχι 1 αλλα 2 καστορες μαζι να λιαζονται στο φραγμα τους, τολμο να πω πως 'χεστηκα' απο την χαρα μου! δυστυχως απο τα κλαδια που ειναι παντα μεσα στην μεση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχοι!!! Τυχερε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!!
![]() τα σπανε οι φωτογραφιες!!! ![]() η δευτερη μου αρεσει παρα πολυ! αν δε σε πειραζει θα ηθελα να την "κλεψω" για να τη βαλω στο facebook. θα γραψω και το ονομα σου φυσικα,αν θες να μου το στειλεις με πμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για τα καλα σας λογια!τυχερος δεν λες τιποτα!
Ευλευθερα παιδια οποιος θελει μπορει να τις 'κλεψει' ανετα! η τεχνη του φωτογραφου ειναι για να μοιραζεται ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βολτες στα ποταμια τση Κερκυρας | tsantos | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 14 | 08-03-17 15:45 |
μπορντω κροκαλα ποταμια | nikolas79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-07-14 23:35 |
φυτα απο ποταμια | logio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-01-11 19:20 |
ΝΕΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ?????? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-09-09 00:53 |