|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου προτεινα να μην χωρισεις το ενυδρειο και να βαλεις
τον μονομαχο μονο του,τις γαριδες μπορεις να τις βαλεις στο ενυδρειο που εχεις τωρα τον μονομαχο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι θα πω οτι απο προσωπικη εμπειρια μονομαχος με μονομαχο εχουν χαοτικες διαφορες συμπεριφορας. Ειχα μονομαχο σε μονομαχιερα 60λιτρη, ειχα και σε φυτεμενο 200λιτρο. Δεν τους ενδιεφερε καν η υπαρξη red cherry στο ενυδρειο, στην αρχη μονο τις πλησιαζαν να τις παρατηρησουν και αυτο. Σε καμια περιπτωση χωρισμα παντως, αν δεν θελεις να το επιχειρησεις, η λυση του stav ειναι λογικοτερη απτο χωρισμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω μια ερωτηση εαν παρω χαλικακι απο στρωμενο ενυδρειο που τρεχει καιρο και το βαλω σε ενα διχτακι και το ακουμπησω στο καινουργιο αστρωτο βυθο και το αφησω για λιγο καιρο θα μου στρωσει τον καινουργιο βυθο πιο γρηγορα ωστε να βαλω τις γαριδες πιο συντομα. σκεφτομαι να το βαλω σε διχτακι γιατι δεν θελω να ανακατευτουν επειδη εχουν διαφορετικη κοκκομετρια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- το ενυδρειο κατεφθασε χτες και περναει το γνωστο τεστ αντοχης με το νερο αντε σιγα σιγα να ξεκινησουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paraskevas : 20-09-16 στις 12:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My tank | correy | Malawi | 83 | 23-03-14 19:12 |
new guy is in the tank | Singha | Bettas | 16 | 26-04-10 21:43 |
DIY Tank | mellatonin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 17-01-07 11:44 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |