|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζονται γεννηστρα τα χρυσοψαρα οπως καποια αλλα ειδη ψαριων.
Ξεχωριστο ενυδρειο θες για τα αυγα και το γονο για να μη φαγωθουν απο τα ιδια τα ψαρια. Ειναι χειροτερο να μεταφερεις τα ψαρια περα δωθε, παρα τα αυγα.
|
|||
|
|||
![]()
Τι θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- 27 στο ενυδρείο, 26 στην "κλινική" για τα αυγά. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Λοιπόν , από όσα αυγά μαζεψα από χθες βράδυ και τα άλλα από το πρωί ως το μεσημέρι, μαζεψα και έχω στο ενυδρειακι τώρα περίπου είκοσι αυγά. Σίγουρα γέννησαν καμία εκατοσταρια, αλλά τα έφαγαν. Έβαλα και την δοσολογία 2ης μέρας με ESHA 2000 . Οι μετρήσεις στην καραντίνα - κλινική είναι: No3: 12 No2: 0 Χλώριο: 0 Th:13 Kh:15 Ph:7.2 Όλα φυσιολογικά, λοιπόν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 15-09-16 στις 14:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πρεπει
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|