|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη Αριστο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια..!! παρεα θα το περασουμε και αυτο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο Αρίστο. Και την επόμενη φορά να πάρεις μεγαλήτερο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
βρε... "ΜΑΥΡΕ", που πήγες και έμπλεξες ???
![]() βγάζεις ψάρια άμεσα, τα βάζεις κάπου πιο "ανθρώπινα" (σχήμα λόγου) προσωρινά. Μετά πέρνεις μια πλαστική μεγάλη λεκάνη, αδειάζεις μέσα το περιεχόμενο και την πετάς στα σκουπίδια μαζί με το περιεχόμενο σε κάδο ανακύκλωσης. Μετά πάρε σφουγγάρια, ξύδια, κτλ... και ξεκίνα το καθάρισμα !!!! Πριν κάνεις οτιδήποτε και έτσι για να μου φύγει η περιέργεια κάνε μια μέτρηση νερού ρε Αρίστο. Είμαι περίεργος να δω τα αποτελέσματα. ¶ντε ...."Μαυρο - Αρίστο" καλή αρχή.....στην "γη" που ξεκίνησε η ζωή στον πλανήτη μας. |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα το πρωι..ξεκινησα να παραλαβω το ενυδρειο...
το ιππικο δεν εφτασε ποτε και σανγνωστος φαν του Μακγκάιβερ που ειμαι εκανα την μεταφορα με αυτο το υπεροχο καροτσακι, μια ευγενικη χορηγια του ΑΒ της γειτονιας μου... ![]() ![]() με τον ιδιο τροπο μετέφερα και τα υπόλοιπα πραγματα (βαση-εξοπλισμος). Τα ανεβασα και στον 6ο οροφο...και ξεκιναω,, Το ενυδρειο ηταν σε αυτη την κατασταση.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το περασα σχολαστικα με την ξυστρα...καθαρισα ξεπλυνα πολακις.. και ξανα την ιδια διαδικασια ...μεχρι να φανει αποτελεσμα. ![]() ![]() ![]() ξεπλυνα με τις ωρες την αμμο...οι πετρες ειχαν περασει απο προχτες την διαδικασια ηταν ετοιμες...εβαλα πρωτα τις πετρες και καλυψα με αμμο τα κενα... παραλληλα φιλτρο (Eheim 2215) -σωληνωσεις και οτι αλλος εξοπλισμος που θα μπει σε λειτουργια ...εχει γινει καινουργιος και ετοιμος προς λειτουργια...( με μπολι θα ξεκινησω) τα ψαρια σε πλαστικη δεξαμενη - φιλτρο σε λειτουργια και αναμενουν την μετακομιση στο νεο περιβαλλον ![]() φυτεψα και μερικες βαλισνεριες spiralis.και μια μεγαλη και ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση.. πλεον το ενυδρειο δειχνει καπως ετσι...και ευελπιστω τα ψαρακια να χαρουν το νεο τους περιβαλλον... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και ενα μικρο βιντεο : συνεχιζεται ![]() ------------------------- ολα αυτα ηταν μεσα στο ενυδρειο.. ![]() ![]() και μαζι μια πλατη απο κοραλι 50χ40 και ενα μεγαλο κοραλι ακομα... εχουν απομακρυνθει σαφως ολα... μαζι ομως με ολα αυτα ανακαλυψα πως υπηρχαν και 3 Khuli μικρα χελια.... ![]() ![]() ![]() αν καποιος φιλος γνωριζει κατι παραπανω για αυτα,μηπως και τα σωσουμε.. ![]() μετρησεις νερου θα εχουμε αυριο... κρατησα δειγμα νερου απο το ενυδρειο πριν το αδειασω... ![]() για να εχω μια εικονα του πριν και του τωρα..... και τελος εχω αυτες τις τροφες στην διαθεση μου.... ![]() αν μπορειτε να μου πειτε παρακαλω εαν ειναι οκ σαν τροφες..και τι διαιτολογιο θα πρεπει να κρατησω...ποσες φορες την ημερα..τι ειδους..κτλ..διοτι δεν κατεχω.. ευχαριστω για τον χρονο σας !!! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bismakos : 15-09-16 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε Bismakos, και καλορίζικο το ενυδρείο!
Βοήθεια και συμβουλές δε μπορώ να σου δώσω, γιατί δεν έχω τις γνώσεις. Θα το κάνουν τα παιδιά που έχουν την εμπειρία. Απλά θέλω να σου πω ένα μπράβο, γιατι απ΄την περιγραφή και τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι έκανες πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μετατρέψεις ένα "βούρκο" σε ένα όμορφο ενυδρείο. Αυτό δείχνει και πόσο το αγαπάς. Προσωπικά σου βγάζω το καπέλο!! (τις τροφές, αν τις πήρες απ΄τον προηγούμενο κάτοχο του ενυδρείου, δες μήπως τις είχε ανοιχτές απο καιρό, και έχουν ξεθυμάνει τελείως) |
|
|||
|
|||
![]()
Αρίστο, κάνε κάτι με τον πληθυσμό των ψαριών και περιορίσου σε δύο χαρέμια. Εγώ θα έβαζα πέντε ψάρια από κάθε είδος. Χρειάζεσαι επίσης και αρκετές ακόμα πέτρες για να φτιαξεις κρυψώνες. Το στησιμο ωστόσο που αρέσει αν και έχει λίγες πέτρες αλλά άλλο το μάτι και άλλο η λειτουργικότητα. Ωραίος λοιπόν!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef 220lt. | Giwrgos P. | Reef | 291 | 03-12-17 07:59 |
Πετρες για Αφρικανικο | νικοσ3347 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-05-15 09:26 |