|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς θα σου φτιάξει ;
DIY φίλτρο ;
|
||||
|
||||
![]()
εγώ νομίζω πως θα σου στοιχίσει περισσότερα,αντλία,σφουγγάρια,σωληνώσεις και μπαστούνια θα στα έχει μέσα σε αυτή την τιμή;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι diy
αυτό το σχέδιο μ έκανε αλλα απότι κατάλαβα το νερό θα πέφτει από το φιλτρο μέσα όχι με σωλήνα... και η αντλια τηα ειναι μεσα στο κυβο στη τιμή θα έχει αντλία αλλα δεν νομίζω να μ έχει τα υλικά για το φίλτρο σφουγγάρι και βιολογικό αν πέφτει από το φλιτρο μέσα φαντάζομαι θα είναι λιγότερο από 40 cm αλλα ίσος να έχει και τρυπα στο τέρμα και από εκεί να πέφτει.. στη χειρότερη να είναι 30 cm αλλιώς γύρο στα 40 cm |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, δεν ξέρω αν αξίζει κάτι τέτοιο...
Αν το 2208 έχει 3 καλάθια όπως λέει ο φίλος παραπάνω, νομίζω αξίζει με κλειστά μάτια! Θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε 2πλάσιο ενυδρείο, αν το θελήσεις στο μέλλον. 55 ευρώ έχει http://www.petsupermarket.gr/8222/%C...in-as2208.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ήταν πλάτης κρεμαστό και χώραγε 5-6 λίτρα βιολογικό υλικό θα έλεγα ναι. Φίλτρα αυτού τύπου, ψηλά στο ενυδρείο δεν μου γεμίζουν το μάτι, και δεν βολεύει η θεση για τα υλικά
|
||||
|
||||
![]()
και το AS2202 μια χαρά θα είναι για 60 λίτρα,αν το θυμάμαι καλά είναι το ίδιο άπλα με 2 καλαθάκια,απλα για 10-15 ευρώ που έχει παραπάνω το 2208 είναι καλύτερα να πάρει το μεγαλύτερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 2202 έχει ένα μόνο καλάθι. Εγώ έχω βάλει το σφουγγάρι
στο κενό που υπάρχει κάτω απ'το καλάθι, και γέμισα το καλάθι με ελαφρόπετρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-04-11 14:13 |
Επιλογή Φίλτρου | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-03-11 00:12 |
επιλογή φίλτρου | nikos1973 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 23-03-11 21:21 |
Επιλογή φίλτρου | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 06-04-08 15:49 |
Επιλογή φίλτρου | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-06-07 09:02 |