|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σε δυο τρεις μερες θα κάτσουν μόνα τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
αν τα βράσεις θα κάτσουν αμέσως, αλλά θα λιώσουν πιο γρήγορα, αν τα αφήσεις να κάτσουν μόνα τους θα "ζήσουν" περισσότερο. Μπορείς να βάλεις και φύλλα από βελανιδιά
|
||||
|
||||
![]()
Βοηθαν καθολου να πεσει το ph;;;Ειδα καπου οτι τα πλατανοφυλλα δεν το κατεβαζουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρώμα δίνουν περισσότερο, το pH πέφτει λίγο με τα καταπα
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα δε μπορεις να τα βουτηξεις σε κανα διαλυμα,να καθαρισουν λιγο αν εχουν τπτ μικροοργανισμους κλπ;;;Και μετα να τα βαλεις σε ενυδρειο.Γιατι με φαινεται παραξενο,να μιλαμε για παραμετρους,για ελεγχους με υγρα τεστ κλπ,τοσους ελεγχους πριν μπουν ψαρια,και στα φυλλα απλως μ ενα ξεπλυμα με κρυο νερο να μπαινουν μεσα.
Φιλικα |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να κάνεις απολύμανση σ' ένα ελαφρύ διάλυμα υπερμαγγανικού κάλιου
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να κανεις απολυμανση αν θες,με τον τροπο που σου ειπε ο κλεοβουλος,αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα μεινουν καθαρα οταν μπουν στο ενυδρειο.
υπαρχουν ηδη παθογονοι οργανισμοι στο νερο του ενυδρειου. με τα τεστ που κανεις στο νερο δεν μετρας μικροβια,μετρας τα παραγωγα της αμμωνιας και τις παραμετρους νερου σε σκληροτητες και ph. δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαλακωμα νερου με πλατανοφυλλα | ulisse | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-12-12 23:12 |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |