|
|
||||
|
||||
![]()
μια καλη λυση ειναι αυτο
http://www.igna.gr/index.php/eshop/f...-hw-302-detail το εχω εγω και ειναι αρκετα καλο ειναι αθορυβο και εχει χωρο για υλικα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα sun sun που αναφερει ο Παρασκευας χρησιμοποιουνται αρκετα πλεον απο αρκετους χομπιστες, τα astro , επισης (δες και αυτο). Τα fluval ειναι απο τα καλυτερα της αγορας, τα eheim ισως τα καλυτερα (για εμενα).
Τι budget υπαρχει για αγορα φιλτρου?
|
||||
|
||||
![]()
κ τα crystal flo(elite) αξιοπιστα κ οικονομικα..
|
|||
|
|||
![]()
Υπολογιζα 60 με το πολυ 70 ευρω το πολυ... Θεωρουσα πως για ενα δυο χρυσοψαρα θα ηταν αρκετα. Βεβαια Ο dellta66 με προσγειωσε λιγο γιατι μαλλον ειναι μικρό το ενυδρειο για αλλο ψαρακι...
Παντως ηθελα εξωτερικο που ειναι καλυτερα π, κριμα ειναι να παω σε εσωτερικο για ευνοητους λόγους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειπα για διαστασεις ενυδρειου. Κι ενα χρυσοψαρο να μπει μονο, και παλι μηκος 100 εκ χρειαζεται (για fancy) ασχετως λιτρων (και 150 εκ μηκος για comet κλπ) Τωρα αν μιλας για Fancy και παρεις ενυδρειο ενος μετρου, βλεπουμε και ποσα λιτρα νερο χωραει και τα μοιραζουμε σε περισσοτερα απο ενα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρείο είναι 1 μέτρο, τότε σίγουρα θα είναι πάνω από 80 λίτρα, άρα μπορουν να μπουν και 2 Fancy
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια μεγαλωνουν γρηγορα, οποτε δεν θα φαινεται για πολυ καιρο "αδειο" ενα ενυδρειο για χρυσοψαρα.
![]() Οσο ειναι νεαρα και μικρα μπορουν να μπουν και παραπανω ψαρια, αλλα το προβλημα ειναι οτι δενεσαι και δεν μπορεις να τα δωσεις μετα. Με αποτελεσμα να τα κρατας και να πρεπει να κανεις πολυ μεγαλες και πολυ συχνες αλλαγες νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Φίλτρου | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-03-11 00:12 |
ταυτόχρονη χρήση εσωτερικου κι εξωτερικού φίλτρου | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 24-01-11 13:41 |
θορυβος εσωτερικου φίλτρου | poppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-10-10 20:26 |
διάταξη υλικών εξωτερικου φίλτρου. | aquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-09 12:58 |
Καθάρισμα Εξωτερικου Φίλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-03-03 01:11 |