|
|
|||
|
|||
![]()
Απο οτι καταλαβα και εγω αυτο σκυτεται να κανει. Για αυτο λεω. Δεν ειναι αδυνατον, αλλα αν λαβουμε υποψην οτι το φιλτρο ειναι σε πολυ κακη κατασταση, σε συνδιασμο οτι το project θελει προσοχη για να μην καταστει επικινδυνο, τοτε καλυτερα να αλλαξει σχεδια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι .. δεν ειναι αδυνατον..και γινεται.. αλλα θελει μεγαλη προσοχη, συμφωνω.
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση
ειχα ποβλημα με το pc το φιλτρο εχει κομμενη πριζα απλα εγω σκεφτομαι να του βαλω μια για αρχη να δω αν δουλευει αν δουλευει θα τοποθετηθει περιπου σαν τον ταχυθερμαντηρα του tsala δεν θα μπενει πολυ μεσα στο νερο ισα οσο να δουλευει.. μεσα το φιλτρο τηα εχει μονο ανθρακα... για να μπει μεσα σε ενυδρειο λογο τησ επεκτασησ το καταλαβαινω ειναι επικινδυνο.... ο θερμοστατησ τι ειναι αυτο στο κατω μεροσ? ειναι ακαταλληλοσ?παειγια πεταμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Πλαστικό προστατευτικό είναι αυτό, για να μη σπάσει το γυαλί αν ακουμπήσει κάτω,
βγαινει, βγάλτο και καθαρισε το με ξυδι να φυγουν τα άλατα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταχειρισμένο ενυδρείο | viviane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 26-03-08 19:48 |
Μεταχειρισμένο φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-07 16:22 |
Μεταχειρισμένο Φίλτρο | ΙΧΘΥΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 29-12-03 14:12 |