|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο εφιαξε αρκετα Σταυρο καμια σχεση!απλα με τοσες ολικες αλλαγες τα ψαρακια τα βλεπω λιγο φοβισμενα,μπορει να κανω και λαθος
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια γενικά είναι πάντα έτσι φοβισμενα δεν ξέρω γιατί. Το νερό έστρωσε αλλά τώρα έχω λίγη τριχοειδη η οποία είναι σαν σκόνη και έχει κάνει ένα ιζιμα ας το πω έτσι στον πάτο που όποτε τα ψάρια τρομάζουν και κολυμπησουν νευρικα σηκώνεται σαν σύννεφο.... και θολωνει το νερό. Θα τα στρωσω όλα που θα πάει.... Το ευχάριστο είναι ότι εδώ και ένα μήνα βλέπω κ χαίρομαι τα ψάρια μου
|
||||
|
||||
![]()
αυτο σταυρο ειναι το πιο σημαντικο!!ιζιμα εχει και εμενα.νομιζω ειναι απο σαπισμενα φυλλα απο τα κακακια των ψαριων εσενα ειναι και γαιδουρια.οποτε δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα θα μας πουν και οι αλλοι βεβαια.αυτο που κανω εγω για να με εμπειστευονται ειναι,πριν ταισω,χτυπαω μια πετρουλα και μετα ταιζω ετσι συσχετιζουν τον ηχο της πετρας με φαγητο και με μενα και ετσι ερχονται και σε μενα..βεβαια αποχες,παιδακια γυρω γυρω να φωναζουν και να χτυπανε το νερο απαγορευονται ρητως και δια ροπαλου,γενικα δεν τα ενοχλω καθολου.φαντασου εβαλα το ποδι μου να βαλω ενα νουφαρο και μου τσιμπουσαν τα ποδια!σαν να μου ελεγαν μαστορα τον πουλο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην έχετε προβλήματα με σκόνες και άλλα που μένουν στον πάτο της λίμνης, η λύση είναι αεραντλία
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |