|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι γιωργος. 2.5 μηνες τρέχει και τα νιτρικά δεν πέφτουν κατω απο 100. ο αραγωνιτης και ο νεκρός βράχος ήταν και σε παλιό στήσιμο και πολυ φοβάμαι μην έχουν κρατήσει ουσίες. σκεφτομαι να το κανω bare bottom μιας και τωρα θα αναβαθμισω τον φωτισμό. κατα τ αλλα ολα καλα. η μόνη παρατήρηση που έχω ειναι οτι τελευταία που έχω να κανω 2 βδομάδες και κατι αλλαγή νερού στα τζάμια έχουν δημιουργηθεί πράσινες και ροζ κηλίδες ειναι καλο η κακό σημάδι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως είσαι φιλε? αν μπορείς βάζε πιο μικρές φώτο γιατί "χάνονται" έτσι οπτικά στην οθόνη,ειναι τεράστιες! ποσο καιρό ηταν ανενεργός ο ν.βραχος? του έκανες κανένα ψήσιμο,πλύσιμο κτλ πριν τον βάλεις μέσα? τι σκιμμερ φοράς και βακτήρια ρίχνεις? οι κηλίδες που λες προφανώς είναι κοραλινη! δεν νομίζω να ειναι το κατάλληλο τάιμινγκ να αφαιρέσεις τον αραγωνιτη! καλύτερα να σου πουν οι μοδ για αυτο ομως! καλή συνέχεια φίλε και κράτα μας ενήμερους αν μπορείς! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- βακτήρια ξεκίνησα να ρίχνω απο το ξεκίνημα του ενυδρείου. boyu dg 2516. τις πρώτες μέρες που ειχα μεσα 3 κλοουνακια ειχα 20 νιτρικά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 09-09-16 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανε λιγο υπομονή και όποτε μπορείς αγόρασε ενα κανονικό σκιμμερ για να μπορείς να ασχοληθεις σοβαρά στην συνέχεια χωρίς δίνεις άσκοπα λεφτά σε άλλα! |
|
||||
|
||||
![]()
τοσο κακό ειναι αυτο το σκιμμερ ρε γαμωτο? και πίστευα θα έκανε δουλειά...
|
|
|||
|
|||
![]()
Άκου σκούπα βυθού(σωστά χωρίς να αναστατώνειςΣε όλο το ενυδρείο)
Λίγο μεγαλύτερες αλλαγές νερού . πιο Light τάισματα. Κυκλοφορία και σκιμμερ Καλύτερα mce 600 με μεντια ριακτορ για να βάζεις το υυλικό εκεί . Το φίλτρο θα το αφαιρούσα . (Άμα έχεις σφουγγάρια μπορεί να ευθύνονταιααυτά για τα νιτρικά ). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο δεν ξέρω το σκιμμερ σου αν δουλεύει κκαλάη αάμα σου φτάνει για τα λίτρα σου .
Αν είναι κκομπλέ τότε ξεκινά βακτήρια . Θέλει να ανεβάσεις την ροή του εενυδρείου αρκετά 30φορες τα λίτρα του όγκου του . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |