|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα το γραφει στον τιτλο. Stratum εχει.
Εμενα η γνωμη μου κλεινει προς το οτι εισαι κομπλε απο φως, κομπλε απο λιπασματα αλλα λογω ελειψης διοξειδιου εχεις ανισσοροπιες. Τι λιπανση κανεις? Εγω θα την μειωνα λιγο εως τελειως και θα αυξανα την φυτομαζα σιγα σιγα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο ακριβως τοτε. μειωσε τη λιπανση για αρχη, οταν μεγαλωσει η φυτομαζα ως αυξανεται θα ρυθμιζεις και την λιπανση αν και το στρατουμ ειναι πορωδες και κραταει πολλα στοιχεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια απο co2 ειμαι full !!! Σαν κουτακι coca cola μοιαζει το ενυδρειο ...
Τα ζωντανα ειναι μια χαρα (λογω μικρης αναταραξης επιφανειας) και δεν εχω παρατηρισει να πηγαινουν στην επιφανεια για αναπνοες Με πολυ καλη διαχυση και κυκλοφορια ..... Να φαντασετειτε εχω βαλει HC cuba εδω και 3 μερες και χτες ξεκινησε paerling |
|
||||
|
||||
![]()
αν ριχνεις κνο3 η εξτρα νιτρικα μειωσε τα στο μισο. Καλο κουραγιο με την cuba
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο αλγες δεν εχω κατι τραγικο ή ανεξελεγκτο , απλα δεν θελω να βλεπω το παραμικρο ....
![]() Πως σας φαινεται ? εχω πολυ αλγη ? Ναι το ξερω αυτη η ισορροπια ειναι το δυσκολο .... αλλα πως την πετυχενεις ![]() Λεω να αυξησω λιγο φυτομαζα τι λετε ? |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να μας δωσεις το πληρες προγραμμα λιπανσης δεν γινετε αλλιως να σου πουμε τιποτα φωτοπεριοδο κτλ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μείωσε και λίγο το λίπασμα με νιτρικά,
ακόμα και να το σταματήσεις, νιτρικά θα χρειαζόσουνα μόνο αν μηδένιζαν, και ελάχιστα να υπάρχουν φθάνουν. Βέβαια αν ρίχνεις KNO3 , τα φυτά παίρνουν και το κάλιο από αυτό, για αυτό μείωσε το.
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
καθαρισμα ενυδρειου | silia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 28 | 30-08-11 09:05 |
καθαρισμα του βυθου...υποστρωματος | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 10-08-09 14:27 |
καθαρισμα βαρελιου | nikitasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-07 15:04 |
moonstone-καθαρισμα | steady | Malawi | 5 | 14-01-07 22:27 |