|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργο με τις εξορμήσεις σου στη φύση.
Το μέρος είναι φοβερό, και είναι 10 χιλιόμετρα από τη τσιμεντούπολη. Πριν τη φωτιά παιδιά ήταν επίγειος παράδεισος, αλλά ο "Στρατηγός άνεμος" και οι ηλίθιοι στρατηγοί το άφησαν να καταστραφεί. Και το μέρος ενδείκνυται για βόλτα Χειμώνα Καλοκαίρι , όλες τις εποχές έχει κάτι το όμορφο και διαφορετικό, μέχρι και λίμνη υπάρχει
|
||||
|
||||
![]()
Η Πάρνηθα συνεχίζει να έχει αρκετή ζωή έστω και με αρκετά λιγότερο πράσινο από ότι είχε! Τάκη λες την λίμνη Μπελέτσι που είναι από πίσω στην Μαλακάσα κοντά!Είναι πανέμορφο μέρος θέλω να πάω μια βόλτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο μέρος και όμορφες φωτογραφίες!
Αξιοζήλευτες οι βόλτες σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ελάφια είναι σε περιφραγμενη έκταση ή ελεύθερα; Βλέπω τα πλησιασες πολύ και δε φοβήθηκαν. Είναι τόσο εξοικειωμένα με τον άνθρωπο; Πολύ ωραίες φωτογραφίες .... Είδα και κάτι ωραία ξύλα για ενυδρείο ...μεγάλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελεύθερα είναι Πάνο και έχουν συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο είναι ελεύθερα, και το 2008 , μετά τη φωτιά κατέβηκαν στα χωριά και τα λιανήσανε στα αρβανιτοχώρια, με δικαιολογία πως τους τρώγανε τα λαχανικά από τα περιβόλια.
Κάθε μέρα στα Δερβενοχώρια τρώγανε ελάφι. Μετά κάποιοι εθελοντές πήγαιναν και έριχναν τροφή για να μη κατεβαίνουν τα ελάφια στα χωριά και έτσι σώθηκαν αρκετά. Τα ξύλα που βλέπεις είναι έλατα, δεν ξέρω αν κάνουν για ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
τα ζωα θαναι ζωα οτι και να κανεις
![]() μιλαω για τα ανθρωπινα ζωα ![]() τα ξυλα ειναι καταλληλα,ειναι εντελως ξερα και εχουν πλυθει απειρες φορες απτη βροχη και τον ηλιο.δεν υπαρχει ιχνος ρετσινιου,τα κοιταξα.θα τα εβαζα σε ενυδρειο. σε αλλη περιπτωση βεβαια,ελατο η οποιοδηποτε αλλο ρητινωδες δεν θα το εβαζα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρνηθα -24/4/11 | Raven | Φωτογραφίες μελών | 2 | 25-04-11 20:37 |
πηγα μια βολτα στην αθηνα | faxkosit | Δίσκοι | 7 | 13-07-04 17:56 |