|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ θολούρα ρε φίλε. Κάνε και καμιά αλλαγή νερού μήπως βοηθήσει. Είναι περίεργο με το 2080 να μη καθάρισε ακόμη
![]() Για τα ψάρια, αν οι μαντικές μου ικανότητες λειτουργούν ![]() υποθέτω ότι είναι Metriaclima greshakei (όπως έχω ήδη πει). Όμορφο ψάρι (το αρσενικό, γιατί τα θηλυκά είναι ψιλοχάλια), γίνεται αρκετά μεγάλο, περιοχικό και κυριαρχικό. Ένα δικό μου ενήλικο αρσενικό, έκανε επιθέσεις ακόμα και στον σωλήνα του φίλτρου. Δεν είναι καλός συγκάτοικος παρά μόνο με εξίσου "ζόρικα" είδη πχ M.auratus. Θα υβριδίσει αργά ή γρήγορα αν βρεθεί μαζί με άλλα Metriaclima ή Pseudotropheus. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Γιαννη!!ηρθες στα καταλληλα νερα!!(με το μπολι τι εκανες?γιατι δεν ηρθες?)
|
|
|||
|
|||
![]()
εκανα μια αλλαγη τωρα στο 30-40%, αντε να δουμε τι θα γινει.
Παράθεση:
Για το μπολυ σου ειχα στειλει , ειδα οτι δεν μου απαντησες και φανταστηκα οτι θα δουλευες. Οποτε βρηκα απο ενα παιδι στο Ιλιον 2 λιτρα στωμενο μακαρονι και το εμπλεξα με το δικο μου |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα οτι σου ειχα στειλει.Σαββατο δεν μπορουσα.θα σου εδινα Κυριακη.τελοσπαντων αφου βρηκες..
τωρα να δουμε πως θα τα πας με τα αφρικανακια!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπόλι έβαλες.
Μετρήσεις έχεις κάνει; Το 2080 θα έπρεπε να έχει καθαρίσει σε 3-4 ώρες ότι υπήρχε. Αυτό πρέπει να κοιτάξεις άμεσα. Περί ψαροσύνθεσης. Τα zebra που έχεις μέσα θα προσπαθήσουν να ζευγαρώσουν και με το σωλήνα του φίλτρου. Στο 1.20 μήκος τρίτο είδος όταν πλέον όλες οι οικογένειες θα έχουν ωριμάσει και φτάσει σε τελικό μέγεθος θα ζοριστούν. |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλλαγη νερου βοηθησε τη θολουρα, τωρα ειναι εμφανως πιο καθαρο
Επιπλεον, αν δω και ζοριζονται τα πραγματα, φυσικα και θα δρασω καταλληλα. Αρχικα σε πρωτο βημα σκευτομαι να απομακρυνω τα Metriaclima greshakei Αυτο για να γινει θα πρεπει να ξεστηθει ολο το ενυδρειο και να αδειασει... Ουτε να το σκευτομαι δε θελω |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα αλλο θεμα που με απασχολει ειναι ο φωτισμος. Αυτη τη στιγμη το ενυδρειο εχει 4 λαμπες με 2 αυτονομα μπαλαστ. Εχει πανω το πρωτο μια λευκη και μια ροζ και το δευτερο μια λευκη και μια πρασινη. Δε μπορω να πω οτι οπτικα το θεαμα με ξετρελενει. Εχω δει στο youtube που ο φωτισμος τους μπλεδιζει, δινει καλυτυτερη εμφαση στις λεπτομεριες των ψαριων. Θα μπορουσα να βαλω κατι τετοιο ή θα επιρεαζε τα ψαρια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |