|
1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με Χρυσόψαρα - Carassius auratus |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Μάνο, αλλά το ενυδρείο σου από όσο θυμάμαι ήταν πολύ ομορφο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι το ενυδρειο σου Μανο, στειλτο (οταν ερθει η ωρα)!
Χρηστο , υπαρχει η ανακοινωση με ημερομηνιες /κανονισμους κλπ..για οτιδηποτε αποριες ,γραψε εδω |
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο επίσης μέχρι τότε μπορεί να έχεις πάρει και μεγαλύτερη γυάλα
![]() Και φυσικά κρατάς ότι έχεις σε αυτό ![]() Ετοιμάσου Μάνο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια και καλη συμμετοχη σε οσους λαβουν μερος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι θέμα νίκης ή μπράβο, απλά θεωρώ οτι το ενυδρείο μου απέχει αρκετά από ένα σωστών συνθηκών ενυδρείο για τα συγκεκριμένα ψάρια.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη γυάλα αλλά δυστυχώς δεν έχει νόημα να κάνω τώρα κάτι τέτοιο. Αν πάνε όλα καλά θα μετακομίσω του χρόνου και θα μπορώ να κάνω ότι θέλω, λίμνη δηλαδή... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Σπύρο,
άρα δηλώνεις συμμετοχή στο διαγωνισμό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία και από μένα σε όλους παιδιά.
Τάκη, θα βάλεις συμμετοχή ή θα είσαι επιτροπή ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι θα ειναι κριτης βρε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 - Σχόλια & απορίες | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 220 | 04-10-16 08:09 |
Ανακοίνωση :1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | tsala | 1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | 0 | 07-09-16 11:26 |
Ψηφοφορία κοινού - 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 77 | 01-08-16 08:16 |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |