|
|
||||
|
||||
![]()
την θυληκια ναι αφου υπάρχει κίνδυνος με τον αρσενικο. diy για την αναπαραγωγή σκέπτωμαι και το μεγάλωμα των μικρών.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις για τη γεννα να παρεις ενα πλαστικο δοχειο.ειναι πολυ φτηνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάριελ από που πήρες αυτό το δοχείο? και πως είναι? καπάκι έχει?
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα παρει απο το καρφου,αλλα ξαναρωτησα και δεν το φερνει πια....
![]() βρηκα ομως ενα αλλο στο σκλαβενιτη(μικροτερο βεβαια).ναι,εχουν καπακι.ειναι ορθογωνιο πλαστικο με καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι αντίστοιχο έχω δει και στο Praktiker, ρίξε κι εκεί μια ματιά. Έχει καπάκι και αν θυμάμαι καλά βγαίνει σε 2 τουλάχιστον μεγέθη. Τέτοια δοχεία πωλούνται συνήθως σαν κούτες για μάζεμα παιχνιδιών. Μόνο που δεν έχω δει ποτέ κάποιο που να είναι εντελώς διαφανές.
|
|
||||
|
||||
![]()
οντως,δεν υπαρχουν διαφανα.εξαρταται ομως για τι το θελεις.συνηθως το οτι ειναι αδιαφανη δε δημιουργει προβλημα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για ζευγάρι Μονομάχων | filoxenos | Bettas | 7 | 29-12-05 21:30 |
Ζευγάρι Ramirezi | Gandalf72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 16 | 16-04-05 23:14 |
αγγελόψαρα ζευγάρι? | dim | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 29 | 12-04-05 22:35 |
ramirezi - ζευγάρι ή ; | neon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 04-04-05 16:17 |
Dimidiochromis compressiceps είναι ζευγάρι;; | notios_n | Malawi | 2 | 07-03-04 02:13 |