|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω....
έχεις μέσα τώρα τα Metriaclima estherae (τα πορτοκαλί- πόσα είναι?) και τα άλλα που είχες δείξει τα γκρι-ριγέ? |
|
|||
|
|||
![]()
Kλεοβουλε κανω αρκετες ερωτησεις μαλλον και σας εχω μπερδεψει. Εχω 5 Pseudotropheus Estherae Red Zebra και 4 Metriaclima Zebra Red Top
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως τα φλάβους και τα ασέι μπορούν να συνυπάρξουν κατά τη γνώμη μου με τα M.estherae (αλλά μη βάλεις 4 είδη σ' αυτό το ενυδρείο). |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβασα οτι και τα Φλαβους και τα ασει ειναι αρκετα ησυχα ψαρια (θελουν φυσικα το χωρο τους κτλ κτλ). Για ποιο λογο να μη προστεσω λοιπον και τα 2 ειδη? Δειχνει "φτωχο" το ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το "ήσυχα" στα mbuna είναι σχετικό
![]() Χρειάζονται το χώρο τους και πρέπει να πάρεις υπόψη ότι τα ασέι γίνονται πάνω από 15 εκ. και τα φλάβους 13+. Η γνώμη μου είναι ότι, αν αφαιρέσεις το άγνωστο (για μένα) είδος, όπως είπα πριν "τα φλάβους και τα ασέι μπορούν να συνυπάρξουν με τα M.estherae" σ' αυτό το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σου υποσχομαι οτι με την πρωτη ευκαιρια θα προσπαθησω να ανεβασω οσο πιο καθαρες φωτογραφιες μπορω. Δεν ειναι οτι το αμελω, απλα οποτε με βλεπουν κρυβονται. Ειδικα τα "αγνωστα" που ειναι και πιο ενεργιτικα και δραστηρια. Ασε που εχω και το προβλημα με τη θολουρα. Εχτες να φαντασεις εβαλα σε λειτουργια ενα fluval U4 το οποιο το γεμισα ενυδρειακο βαμβακι για να καθαρισει πιο γρηγορα το νερο απο τη θολουρα.
------------------------- Προσπαθησα σε ρυθμους κομαντο που κρυβεται απο τους Αμερικανους να μη με παρουν χαμπαρι. Η θολουρα και το ζουμ επιρεασαν ομως τις φωτο... ![]() [IMG] ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 07-09-16 στις 19:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ θολούρα ρε φίλε. Κάνε και καμιά αλλαγή νερού μήπως βοηθήσει. Είναι περίεργο με το 2080 να μη καθάρισε ακόμη
![]() Για τα ψάρια, αν οι μαντικές μου ικανότητες λειτουργούν ![]() υποθέτω ότι είναι Metriaclima greshakei (όπως έχω ήδη πει). Όμορφο ψάρι (το αρσενικό, γιατί τα θηλυκά είναι ψιλοχάλια), γίνεται αρκετά μεγάλο, περιοχικό και κυριαρχικό. Ένα δικό μου ενήλικο αρσενικό, έκανε επιθέσεις ακόμα και στον σωλήνα του φίλτρου. Δεν είναι καλός συγκάτοικος παρά μόνο με εξίσου "ζόρικα" είδη πχ M.auratus. Θα υβριδίσει αργά ή γρήγορα αν βρεθεί μαζί με άλλα Metriaclima ή Pseudotropheus. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |