|
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να κανω μια συσκότιση ακομη,μεγαλυτερη.Το θεμα ειναι με τα ζωντανά....Το blue tang κοιμοταν σχεδον 24 ωρες το 24 ωρο....Αφου ανοιξα τα ακτινικα,μετα απο λιγο ξυπνησε και ηταν γαλαζια...Μεχρι την επομενη ξαναγινε μπλε.
Ισως να ξεκινησω να παιζω με βοτκα.Με αποτρεπει ομως το γεγονος οτι σε διακοπες πρεπει να ειναι ανθρωπος πανω απο το ενυδρειο για να ριχνει.....
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου Γιάννη!
και μόνο που ζεστάθηκες είμαι σίγουρος ότι θα την βρεις την ακρη και η νεα ρεεφαρα σου θα σε ανταμείψει! πάμε γερά φιλε...........έρχονται τα καλύτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα Νικο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλά και να κόψεις την βότκα για δέκα μέρες δεν χάθηκε και ο κόσμος θα στο πρότεινα και εγώ αυτό αλλά φοβάμαι ότι το σκιμμερ σου είναι μικρό
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω οτι οσο μεγαλύτερο σκιμμερ τοσο καλύτερα αλλα,αυτη την στιγμη Κωστα δεν ειμαι για αλλαγες σκιμμερ.Θα συνεχισω με το deltec mce 600....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για ποτε λες να κάνεις το update? ποσα λίτρα θα είναι το νέο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο.....δεν θα αλλαξω ενυδρειο(αν και περιμενω μια τιμη για τζαμια για ενα 90χ90χ50)..Παντως οτι και να γινει θα πρεπει να γινει αφου κουραριστει ο νεος βραχος...εκτος αν απαλλαγω απο την αλγη....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |