|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο φαινεται το eggcrate στο σκαψιμο? Απο που το πηρες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τίποτε δεν βλέπω εγώ.Το πήρα από τον Σπακούρη στον Πειραιά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας! Εχω διαβασει εκατονταδες θεματα συνχομπιστων ''malawi'' και δεν εχω βρει καποιον με haps.Τι γινεται? Δεν υπαρχουν στην αγορα? - ειναι ιδιομορφα-ειναι δυσκολα-θελουν εμπειρια?
Εμενα που μου αρεσουν δεν μπορω να βρω να ασχοληθω? |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα και τα haps και οι Αυλονάκαρες!
Διαφορετική συμπεριφορά από τα πετρόψαρα (mbuna), αρκετά μεγαλύτερα σαν τελικό μέγεθος, διαφορετικές ανάγκες σε aquascape, τα θηλυκά σχεδόν όλα είναι άχρωμα. Θέλει προσοχή στην επιλογή συνδυασμών και στην αγορά κυκλοφορούν άπειρα υβρίδια aulonocara http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79778 Ποιά είδη σ' αρέσουν? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω βρε.πολυ σπανια στην αγορα ψαρια.τοσο σπανια που σκεφτομαι να ξαναγυρισω στα mbuna.
αδυνατώ να συμπληρωσω τα σωστα σε αριθμο χαρεμια και η τελευταία μου ελπιδα να κανω αυτο που θελω (σε αναμονη ενος μεγαλου ενυδρειου) ειναι μια προπαραγγελια με ολα τα ειδη ![]() σε γενικες γραμμες αν βρεις αυτο που θες θεωρω οτι ειναι σχετικα ευκολοτερα απο τα mbuna..επισης θελουν παααρα πολυ χωρο τα περισσοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο haps μου αρεσουν καποια απο αυτες τις κατηγοριες: copadichromis,lethrinops,protomelas.Επισης μου αρεσουν αρκετα aulonocara(αρσενικα).
Η σκεψη μου ειναι να εβαζα ενα χαρεμι απο καθε κατηγορια.Συνολο 4 χαρεμια(16 ψαρια). |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν αρκετά είδη απ' αυτές τις οικογένειες που 1.έρχονται αρκετά συχνά στην Ελλάδα ή μπορείς να φέρεις με παραγγελία 2.κάποια είναι σχετικά μικρόσωμα σαν τελικό μέγεθος και θα βολευτούν στο ενυδρείο σου 3. είναι συμβατά μεταξύ τους.
Απ' την άλλη 1.υπάρχουν οι δυσκολίες στην ανεύρεση κάποιων ειδών και δεν πρέπει να είσαι ανυπόμονος 2.θέλει προσοχή στην επιλογή γιατί κάποια είδη γίνονται πολύ μεγάλα 3.μόνο τα αρσενικά έχουν χρώμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βιαζομαι καθολου.Ειδες πως το παω σιγα σιγα.Δεν θα βαλω κατι πριν ρωτησω πρωτα εδω.Υπαρχει περιπτωση τα χαπς να υβριδιζουν?Δηλαδη ενα αρσενικο copadichromis με ενα θυληκο protomelas? Ενα χαρεμι αυλονοκαρα ταιριαζει με χαπς?Αν αντι για χαρεμι βαλω 2-3 αυλονακαρες αρσενικες μπορει να υβριδισουν με καποιο θυληκο χαπς?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Επισης ξαναγυρναω στην κουβεντα που ειχαμε για την ιχθυοφορτηση απο γεννες που προτεινατε ενα synodontis απο tanganika οτι θα κανει δουλεια.Ειδα βιντεο στο ytube να ρουφανε τα μωρα απο το στωμα απο τις κιχλιδες.Μηπως τρωνε τα παντα και δεν επιβιωνει τιποτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 10-09-16 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την υπομονη.Οι αυλονοκαρες ζουν στην ιδια ζωνη με τα Haps?
Υποθετω πριν ξεκινησω το aquascape θα πρεπει να εχω καταληξει ετσι? Απ'οτι διαβασα τα mbuna θελουν αρκετες πετρες και κρυψωνες ενω τα haps λιγες πετρες και πιο πολυ ανεση και χωρο για κολυμπι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |