|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
όσο για τα σχόλια που διαβάζω, καλό θα ήταν να ήταν αναλυτικά ώστε να ξέρει τι λάθος έχει κάνει και αυτός που του άρεσε το ενυδρείο να γνωρίζει τα λάθη ώστε να μην προχωρήσει σε ένα τέτοιο στήσιμο!!! ΥΓ το προτείνω και για τους υπόλοιπους διαγωνισμούς!!!
|
||||
|
||||
![]()
Από την αναλυτική βαθμολογία φαίνεται σε ποιό τομέα υστερεί ή υπερτερεί ένα ενυδρείο.
Κατά τη γνώμη μου ένας διαγωνισμός δεν γίνεται κυρίως για να συζητηθούν τα πιθανά λάθη μιας προσπάθειας αλλά για να συναγωνισθεί με άλλες αντίστοιχες. Αυτό γίνεται στις παρουσιάσεις στο φόρουμ όπου ακούγονται/αντιπαρατίθενται όλες οι απόψεις και όχι μόνο των πχ 5 γκουρού κριτών, που βαθμολογούν ένα τελικό αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα συζητηθούν, απλά θα ξέρει τα λάθη του αναλυτικά!!!
Και αν κατεβάσει ένα ενυδρείο ένα μέλος που δεν έχει παρουσιάσει στο φόρουμ που θα μάθει τα πιθανά λάθη του???
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους διαγωνιζομενους!
για εμένα είναι όλοι νικητές και μόνο για την προσπάθεια που έκαναν! να είμαστε καλά και του χρόνου να χαρούμε τα ιδια βελτιωμένα άλλα και ακόμα νεα και περισσότερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν ανεβαζουμε τις φορμες της βαθμολογιας που περιεχουν και τα σχολια ωστε να τα δουν και οι ενδιαφερομενοι αν θελουν?Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα..
|
|||
|
|||
![]()
ναι ..ναι... για βάλτε τις βαθμολογίες ανα κριτή να ξέρουμε σε ποιόν θα κόψουμε την καλημέρα !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Γενικα υπηρχε νομιζω εξαιρετικη ομοφωνια,οποτε αν την κοψεις θα γλυτωσεις τουλαχιστον 4-5 καλημερες χαχχαχαχ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |