|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δύο της sera τα κίτρινα δείχνουν πολύ σωστά,δεν έχω κάποιο πρόβλημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι με τέτοια θερμόμετρα δεν θα καλιμπραρω σωστά καθώς δεν διχνουν με λεπτομέρεια!
Ναι μεν μπορεί να λέει 27 και η θερμοκρασία να είναι 27,4 ! |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σου δείχνει από 0,1 και ανεβαίνει.
------------------------- Εγώ με αυτό σέταρα τον κοντρόλερ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 01-09-16 στις 18:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, για δες κι αυτό το θέμα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....882#post911882 |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θα εχανε ειναι λογικο..θελει καλιμπραρισμα στην αρχη...
Κι εγω με γυαλινα τον καλυμπραρω.. Καλα , δεν χρειαζεται να εχεις και 0.1 ακριβεια ..μην τρελενεσαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα είσαι δυτικά προάστεια έχω ηλεκτρονικό να έρθω μια βόλτα να στο καλιμπράρω, πάντως για να είσαι ήσυχος όλα τα ψηφιακά όργανα δεν έχουν απόκλιση άνω των 0,3 μονάδων οπότε και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.
Υ.Γ. Τώρα είδα είσαι μακριά μου, μπορείς να κάνεις μία πατέντα, αν έχεις θερμόμετρο ψηφιακό πυρετού μπορείς να το καλιμπράρεις μ αυτό, επειδή όμως τα πυρετού μετράνε από 36 και πάνω, ζέστανε νερό σ ένα φλιτζάνι κάπου στους 37-38 βαθμούς, μέτρα με του πυρετού να σου δείξει αυτή τη θερμοκρασία και μετά βούτα το αισθητήριο στο φλιτζάνι να δεις αν σου λέει την ίδια και ανάλογα καλιμπράρεις.
|
||||
|
||||
![]()
Μετρα και με ενα ακομα γυαλινο.
------------------------- Παράθεση:
Ο αισθητηρας του stc ειναι για τα μπαζα. Μετα απο 1-2 χρονια μπορει να φτασει να δειχνει και 50 βαθμους λαθος (και ψιλοαποτομα μαλιστα, μεσα σε 2-3 μερες). Καθε 1-2 χρονια (αφου την πατησα με μερικους) τους αντικαθιστω με αισθητηρα απο eliwell. Ακομα και απο την αρχη μπορει να δειχνει 1-2 βαθμους λαθος.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-09-16 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλιμπραρισμα Phμετρου | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 21-05-15 11:33 |
Αξιόπιστο ph meter | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 26-04-15 23:46 |
Αξιόπιστο φίλτρο για 200 lt; | Kostis-Salonika | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 01-07-12 20:01 |
Είναι αξιόπιστο,κάνει δουλειά???????????? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-05-10 04:10 |
¶ραγε αξιόπιστο για ΜΙΚΡΑ ενυδριάκια ? | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 23-02-06 17:57 |