|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν έχει σημασία ποιός το είπε (και οι 5 κριτές είναι αρκετά έμπειροι χομπίστες) αλλά τι είπε
![]() Έτσι κι αλλιώς τα σχόλια είναι επιγραμματικά και συνοπτικά. Αναλυτικά μπορεί κάποιος να πει τις παρατηρήσεις του και να τις συζητήσει σε μια παρουσίαση του ενυδρείου στην αντίστοιχη ενότητα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
όσο για τα σχόλια που διαβάζω, καλό θα ήταν να ήταν αναλυτικά ώστε να ξέρει τι λάθος έχει κάνει και αυτός που του άρεσε το ενυδρείο να γνωρίζει τα λάθη ώστε να μην προχωρήσει σε ένα τέτοιο στήσιμο!!! ΥΓ το προτείνω και για τους υπόλοιπους διαγωνισμούς!!!
|
||||
|
||||
![]()
Από την αναλυτική βαθμολογία φαίνεται σε ποιό τομέα υστερεί ή υπερτερεί ένα ενυδρείο.
Κατά τη γνώμη μου ένας διαγωνισμός δεν γίνεται κυρίως για να συζητηθούν τα πιθανά λάθη μιας προσπάθειας αλλά για να συναγωνισθεί με άλλες αντίστοιχες. Αυτό γίνεται στις παρουσιάσεις στο φόρουμ όπου ακούγονται/αντιπαρατίθενται όλες οι απόψεις και όχι μόνο των πχ 5 γκουρού κριτών, που βαθμολογούν ένα τελικό αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα συζητηθούν, απλά θα ξέρει τα λάθη του αναλυτικά!!!
Και αν κατεβάσει ένα ενυδρείο ένα μέλος που δεν έχει παρουσιάσει στο φόρουμ που θα μάθει τα πιθανά λάθη του???
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους διαγωνιζομενους!
για εμένα είναι όλοι νικητές και μόνο για την προσπάθεια που έκαναν! να είμαστε καλά και του χρόνου να χαρούμε τα ιδια βελτιωμένα άλλα και ακόμα νεα και περισσότερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ ,ποσό σημασία μπορέσει να χει αλλωστε? θεωρώ ότι αυτό τ αυγό ξυρίστικε επαρκώς
![]() Στο σύνολο των σχολίων υπήρχε αναφορά στη χρήση η' μη συνθετικών υλικών. Αυτό θα μπορούσε να μπει σαν κανονας(για όσους θα θέλαν να ακολουθήσουν ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε alphonse το αυγό το ξυρίσαμε αλλά μη το σπάσουμε κιόλας!
![]() Διακρίνω μια πικρία αλλά μην αδικείς την κριτική (που για όλους ήταν αρκετά επιεικής κατά τη γνώμη μου). Για το δικό σου ενυδρείο τα σχόλια ήταν αυτά: Σχόλια κριτών : -Το τριγωνικό ενυδρείο αδικεί μια πολύ καλή προσπάθεια. Οι ψεύτικες πέτρες της οροφής δεν μ' αρέσουν. -Πολύ ωραίος συνδυασμός background και aquascape που θυμίζει μικροσύστημα της λίμνης Tanganyika. Σωστή η επιλογή απομάκρυνσης του ενός υποείδους Tropheus. -Μ' αρέσει η εικόνα που βγάζει. Μια μικρή παραφωνία είναι οι "πέτρες"-φελιζόλ που είναι κολλημένες στο μπροστινό τζάμι. -Το φόντο αδικεί τους κατοίκους. Κατά τα άλλα πολύ δυνατή προσπάθεια. -Δεδομένου ότι στη σύνθεση αναφέρθηκες, κάτι άλλο μεμπτό δεν βλέπω πλην του δομικού θέματος με τα τρίγωνα ενυδρεία.....Ανούμπιες!?.... Κανένα σχόλιο δεν αναφέρθηκε στη χρήση του φελιζόλ (παρά το ότι στην Ανακοίνωση των κανόνων του διαγωνισμού αναφέρεται: -Δε θα γίνονται δεκτά ενυδρεία με τεχνητά διακοσμητικά (χρωματιστό χαλίκι, κάστρα, πλαστικά φυτά, κλπ). ) καθώς είχαμε αποφασίσει να δεχτούμε την συμμετοχή, αν και δεχτήκαμε κριτική από συνυποψήφιο γιατί δεν ήμασταν απολύτως σαφείς. Δεχτήκαμε τη συμμετοχή γιατί αυτή η χρήση δεν επηρεάζει ούτε τις παραμέτρους διατήρησης των ψαριών ούτε την αισθητική γιατί προσπαθεί να αντιγράψει την εικόνα ενός βραχώδους τοπίου. *στον επόμενο διαγωνισμό θα είμαστε σαφέστεροι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φταει μαλλον ο γραπτος λογος που ετσι κι αλλιως δεν ειμαι καλος.
Και το κυριοτερο αδικιες και υπονοουμενα σε ανθρωπους που σπαταλησανε ανιδιοτελως χρονο και κοπο ...πολυ μακρια απο μενα καπετανιο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |