|
|
||||
|
||||
![]()
ελα Νικο παραδεξου το θα βαλεις και στο παιδικο δωματιο ενα!!! χαχαχα
μπραβο μπραβο σφαιρα παει!!! εχω και κατι φραγκακια καλοαστρεα και εφιλια να σου σειλω και μπορω να φρακγαρω κανα μανιταρι σιμιλαρια και κανα ζωανθακι. οταν κατευω θα σου τα φερω!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο μικρός μην σου πω οτι σε κανένα χρόνο ξεκινάει μετρησεις μόνος του! αποφάσισε να έρθεις λεων και όλα θα τα βρούμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
Εδω και δεκα μερες που άλλαξα και ανέβασα watt στο φωτιστικο ανέβασα συνάμα και τις ώρες του. Το ενυδρείο έβγαλε κυανό μαζι με άλγη και ολα εγιναν μια ομορφιά. Εκανα αλλαγή νερου 50 λίτρα Χαλάρωσα τροφή Εκανα σκούπα βυθού με συφωναρισμα. Ανέβασα κυκλοφορια Καθάρισα βράχο όσο μπορούσα απο Αλγες και κυανό κυρίως με βουρτσακι και φουλ κυκλοφορια. Και εκανα καλό καθάρισμα στο Σάμπ Σταμάτησα και βακτήρια για 5 μερες. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αλλάξω και την αντλία Έπ. Που εχω την jebao με μια dc για περισοτερα γκάζια. Θα του κανω και μια επαναληπτική την αλλη εβδομάδα και μετα βλέπουμε. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
Σημερα μετα την δουλεια εκανα μια απο ιδια με εχθες. 50 λίτρα αλλαγή και καθαρισμό αραγωνιτη και βράχου! Θα αλλάξω άμεσα και αντλία Έπ. Και θα βαλω μια jebao dct 4000,γιατι αυτή που εχω αρχίζει και μου κανει σχέδια! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα περιποιημένα τα ενυδρεία σου Νικό, ή αντλία επιστροφής τι έπαθε;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η αντλία ειναι επιστροφής άρχισε να παραδίδει ψυχή και σώμα στον ύψιστο σιγά σιγά! δευτέρα θα έχω την νέα! |
|
||||
|
||||
![]()
Ατυχιων συνεχεια στο ενυδρείο.
Σημερα κάνοντας αλλαγή νερου και ενώ ειχα παρατηρήσει το προηγούμενο διάστημα κατι ραγίσματα στο αριστερό νησί σε διαφορα σημεία του βράχου,ήρθε το μοιραίο και ευτυχώς που δεν είχαμε αλλα χειρότερα. Για αρχη αφαίρεσα το πανω όροφο του βράχου,2-3κιλα περίπου ο οποίος έσπαγε εύκολα με το χέρι και κράτησα τα καλα κομματια. ![]() καθάρισα σιφωναρισα ολα τα κομματια τμηματικά και μετα ξαναέκανα αλλαγή νερου. ![]() ![]() ![]() Θα το αφήσω να τρέξει λιγο ετσι για κάποιο διάστημα και αργότερα βλέπω αν θα παίξω λιγο με τον βράχο. ![]() Δευτερα ερχεται και η αντλία επιστροφής όποτε θα ειμαι οκ και απο εκει γιατι πρεπει να το τρέξω καλυτερα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |