|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τον τελευταιο καθαρισμο του μου το εκανε. Και λεω εγω μηπως χτυπανε εκει μεσα τα κεραμικα υλικα για τη βιολογια και ακουγεται ετσι
Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν δυο πιθανες περιπτωσεις. Ειτε το στουμπωσες με πολλα υλικα και ζοριζεται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πιστευω πως κρατησε αερα, αν ειναι αυτο θα πρεπει να σταματησει..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Εδώ το φίλτρο με την τρόμπα δλδ το κουμπί από πανω . ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Το έκανα αυτό με την τρόμπα έβγαλε αρκετό αέρα αλλά ακομα κάνει τον ήχο. Να τονίσω επίσης πως ο ήχος αυτός είναι αρκετά απαλος και τον ακούω όταν είμαι από κοντά και το βράδυ Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Έβγαλα ΟΛΟ τον αέρα από το φίλτρο .οπότε λογικά είναι μία από τις δυο πιθανότητες που έγραψε ο christochor ------------------------- Ακουστε... https://padlet.com/fishermen1234/Gab Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 31-08-16 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλο ειναι να το ξανανοιξεις. Γιατι αν εχει λιγα υλικα οκ απλα χτυπανε. Αν ειναι ομως ζορισμενο και μειωμενη ροη θα εχει και κινδυνο να καει το μοτερ του. Α ηθελα να σε ρωτησω μετα την αλλαγη ειχε καλη ροη στη εξοδο του το φιλτρο(δηλαδη εκτοξευε νερο με δυναμη)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με δύναμη το εκτόξευε, απως πάντα.
Και οπως είπα έχει σε κάθε όροφο εναμισι σακουλακι με κεραμικα. Το φιλτρο εχει χωητικητα 10λιτρα περιπου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να τον βγάλεις και στην θέση του να βάλεις ενυδρειάκο υλικό... πχ. μαλλί φίλτρου (filter wool) ή αλλιώς συνθετικό (ή ενυδρειακό) βαμβάκι... ΠΡΙΝ πάθουν καμιά ζημιά τα ψάρια σου. ![]() Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να μιλάμε ΌΛΟΙ... την ενυδρειακή γλώσσα.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|