|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
6 ωρες χωρις ρευμα!!παω βλεπω το φιλτρο χωρις νερο βαζω νερο κλεινω την βανα εισοδου,παω για δουλειες γυριζω φιλτρο μισοαδειο τα μισα υλικα χωρις νερο!δεν ειχα κλεισει πολυ καλα την βανα μαλλον.ελπιζω να μην καταστραφηκε η βιολογια.6 ωρες χωρις ρευμα ουτε στην ουγκαντα!πονοκεφαλιασα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Ακου στην Ουγκαντα!
![]() Το θεμα ειναι ποση ωρα εμειναν εξω απ το νερο... |
|
||||
|
||||
![]()
τι ελαιοδυχτο εμεινε που εχω απο πανω βρεγμενο ηταν δεν ειχε στεγνωσει αλλα δεν ξερω!ντεπον χιλιαρι, zanax και λιγο γιογκα το απογευμα να ηρεμησω
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!!!
Εαν ηταν υγρο ,ειναι καλο σημαδι... Κανε κανενα τεστ αυριο για nh3,no2 |
|
||||
|
||||
![]()
γκαντεμη τσαλα μου την ματιασες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν νομιζω να παθουν τπτ τα ψαρια, αν και οντως αν ψοφησαν τα βακτηρια κινδυνευεις με κανενα bloom. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι το νερο!κρυσταλλο και εγω το bloom και το σπλας φοβαμαι μη γινω παλι βελουτε αλλα σκαρμουτσος
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες ...... στην Ουγκάντα
![]() Φίλτρο χωρίς νερό....... Το στάσιμο νερό που έχεις στα φίλτρα το πετάμε. Δεν βάζουμε την αντλία μπρος και επιστρέφουμε το νερό πίσω στην λίμνη. Γνωστός μου έχει χάσει ψάρια έτσι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστρεψα τον κηπο μου για να τον ομορφυνω | GIORGOSKARA | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 77 | 06-07-13 17:48 |
ενυδρειο στον κηπο! | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-12 17:37 |
Ειδατε στον ALPHA για την λιμνη??? | tonisgr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 24-04-09 22:50 |
σχεδιο για την νεα μου λιμνη-κηπο help αν μπορειτε | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 13-05-08 17:05 |