|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αγόρασε ενα μικρο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
βάλε το ψάρι κάπου που έχει ζέστη.! τί θέρμανση έχεις στο σπίτι, αν έχεις καλοριφέρ βάλτο κοντά ώστε να κρατάει μια καλή θερμοκρασία. άλλαζε νερό κάθε 3 μέρες το λιγότερο σε θερμοκρασία ίδια με αυτή της γυάλας, ρίξε βιταμίνες, βιταμίνες έριχνα της sera απο μια σταγόνα στα 2 λίτρα. εγώ έκανα αυτά και ένας μονομάχος που ήταν σε αυτή την κατάσταση ανάκαμψε πλήρως και τώρα είναι καλύτερα απο ποτέ.!! εδώ και μια εβδομάδα έχω πάρει έναν απο κάποιον άλλο κάνοντάς του τα ίδια πράματα μπάς και σωθεί.
ένα ακόμη που μου είχαν προτείνει και το έκανα ήταν να βάλω μια θυληκιά απο δίπλα του να κοιτάει. μπορεί να τον βοήθησε καί αυτό. ήταν βλέπεις ένας επιπλέον λόγος να αποκτήσει ενδιαφέρον για την ζωή και να ζήσει.! θα ταΐζεις λίγο για να μην βρομίζεις το νερό. τα flakes που ταίζεις είναι για μονομάχους ή για όλα τα ψάρια.? να ξέρεις ότι οι μονομάχοι δεν είναι παμφάγοι αλλα σαρκοφάγοι. καλό θα ήταν να ταΐζεις σκουλικάκι, και ας είναι και αποξηραμένο. αυτά και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σωθεί το ψαράκι. όπως είπαν και τα παιδιά παραπανω οι μονομάχοι δεν ζούνε και πάρα πολλά χρόνια, στα δύο τους χρόνια έχουν ήδη γεράσει. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορεις να αγορασεις ενα μικρο ενυδρειακι με θερμοστατη?ποσο μικρη ειναι η γυαλα?ουτε ενας μικρος θερμοστατης δε χωραει?
νομιζω οτι σ'αυτη τη φαση επειδη ειναι ηδη στρεσαρισμενος καλο ειναι να μην του βαλεις διπλα μια θηλυκια(βοηθαει οντως σε περιπτωσεις που οι μονομαχοι φαινονται βαριεστημενοι,οπως ειπε ο Δημητρης)αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο μονομαχος σου ειναι ηδη ταλαιπωρημενος.... κι η ιδεα του καλοριφερ δεν ειναι η ιδανικη...ειναι σαφως καλυτερη βεβαια απο το να κρυωνει,αλλα αν το καλοριφερ δεν ειναι ολη μερα ανοιχτο,οι εναλλαγες θερμοκρασιας ειναι χειροτερες απο τη διαρκως χαμηλη..... επισης τα κοχυλια,αν ειναι σκληρα και με προεξοχες μπορει να του τραυματισουν την ουρα...καλυτερα ειναι αν οχι αληθινα,τα μεταξωτα φυτα.....
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!! Σημερα πηγα και του αγορασα ενα μικρο θερμοστατη και βιταμινες, καθως και αποξηραμενο (δυστυχως δεν εχω ψυγειο στο χωρο που ειναι ο μονομαχος) σκουληκακι. Κατευθειαν πηγε διπλα στο θερμοστατη, οποτε μαλλον οντως κρυωνε ο καημενος. Παντως δεν εφαγε. Ειδωμεν... Οπως και να χει σας χριζω απο τωρα υποψηφιους σωτηρες του!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως... εχει περασει μια βδομαδα τωρα και παρολο που του αυξησα τη θερμοκρασια στους 26 αλλαζω καθε 2 μερες το νερο και του ριχνω και βιταμινες, στεκεται εντελως ακινητος πια και δεν τρωει καθολου... δεν ξερω τι αλλο να κανω... Ισως απλα να ειναι γερος ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιθανον...βεβαια μπορει απλως να'χε καταπονηθει τοσο καιρο απο το κρυο και να μην μπορει πλεον να αναρρωσει.προσπαθησε να τον κρατησεις ετσι ζεστο και οσο καλυτερα γινεται για οσο παει....
![]() οπως ξαναειπα,απο τα λαθη μας μαθαινουμε,την πομενη φορα σιγουρα θα μπορεις να παρεχεις καλυτερες συνθηκες διαβιωσης στο ψαρακι σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |