|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα καφέ σκουπιδάκια που γεμίζουν τον βυθό είναι ξυλόσκονη από τους Panaquolus L204. Το πριονίδι που παράγεται από Panaque και Panaquolus δεν λέγεται. Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. Βεβαιώσου οτι έχεις καλό φίλτρο και υλικά φιλτραρίσματος που δεν βουλώνουν εύκολα, οτι αλλάζεις το προφίλτρο συχνά και οτι έχεις δυνατή ροή νερό στον πυθμένα, αλλιώς δεν θα τον δεις ποτέ καθαρό. Η ξυλόσκονη πολύ σύντομα γίνεται πόντους ολόκληρους πάχος.....
Μια (μικρή) ιδέα του τι σημαίνει να έχεις Panaque στο ενυδρείο...
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα κι εμένα εκεί πήγε το μυαλο μου να σου πω την αλήθεια καθ αρχικά αυτό είχα ρωτήσει κι όλας αλλά στην όψη μοιάζουν και με σκ@τουλες. Όπως και να χει, εχω θέσει σε λειρουργια πάλι το wave maker και ο βυθός είναι καθαρός εκτός σε κανα δύο σημεία κάτω από τα ξύλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλάλι τους, είναι όμορφα ψάρια απ' ότι θυμάμαι τη μέρα που τα έβαλα......γιατί από τότε δε τα ξαναείδα χαχαχαχαχαχα!
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλτα φωτογραφια να τα βλεπεις!!
ειναι τα μονα ψαρια που μου αρεσουν μετα απο τα δικα μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια φορά λριν ανάψουν τα φώτα βλέπω το ένα πάνω στον κυκλοφορητη. Κάνω αργή κίνηση να πάρω τη φωτογραφική μηχανή από δίπλα, με παιρνει χαμπάρι.....γειά σας!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |